REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.4° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

TRAFIC DAT PESTE CAP! Podul de la Ovidiu, rașchetat. De la Drumuri - nici o explicație!

TRAFIC DAT PESTE CAP! Podul de la Ovidiu, rașchetat. De la Drumuri - nici o explicație!

Replica API 4 noiembrie 2017 | 23:31 1289

Șoferii care traversează Podul de la Ovidiu din județul Constanța sunt exasperați de modul în care se lucrează. Decopertarea care s-a făcut de-a lungul podului pentru reparații (?!) practic a rașchetat bucăți din asfalt, drumul devenind un real pericol pentru autoturisme. De asemenea, traficul este cu mult îngreunat. Reprezentanții Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Constanţa (instituţie condusă de Marin Dima) nu au răspuns pentru a explica ce tip de lucrări se efectuează, până când şi alte asemenea detalii.

Pe de o parte, este salutară decizia de a demara reparaţiile. De cealaltă parte, suntem curioşi să aflăm DE CE NU A ANUNŢAT NIMENI ACESTE LUCRĂRI, aşa cum era firesc, pe site-ul instituţiei? Amintim că lucrările de acest timp sunt, de regulă, anunţate pe site-ul amintit.

C.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
sa sujeti cariciu prostilor ce sunteti voi ca nu am zis nimic ca nu se munceste am zis ca NU se anunta, am zis fb cave la moda aici si se afla mai repde, in alte tari se ANUNTA pe twiter sau au niste minuni numite RDS radio data system si TA traffic alert care pornesc radio singure si in combinatie cu navigatia masinii te ruteaza automat pe alte drumuri, poate aveti si voi la masina DAR NU SE FOLOSESC AICI cocletilor ce sunteti stati lin ca am vazut toata lumea si mai aveti de mancat orez gramada apucati-va de inv chineza
1
0
Intreadevar lumea trebuie sa mai si munceasca asa ca lasati oameni sa isi faca treaba. Daca aveti impresia ca doar in Romania se intampla asa ceva chiar sunteti niste... cum va etichetat KKMK... MAI IESITI IN EUROPA ASTA SA VEDETI CAT SE STA IN COZI PE SOSELE PENTRU CA LUMEA CA LUMEA ISI FACE TREABA
0
1
Esti o vaca sau un bou ! Mata cand s-a futut cu tac-tu si cand te-a fatat pe tine , a anuntat pe fb ? Nu se mai poate munci in Romania fara fb ! Sictir !
1
3
are dreptate prostu de mai devreme, toata manevra e sa bage niste sute de tone de asfalat pe pod ptr a-l ajuta sa intre in reparatii capitale pe modelul agigea si pod butelii pe pariu ca la anul va fi inchis
3
0
m-am intors prin mamaia si cred am ajuns mai repede, pe benzina mea ce pisici ca doar m-a facut mama cu onasis, cel putin puteau sa anunte din timp sa stie lumea,fb e moka de acolo se raspandea si prelua presa mai departe dar au fost cacanari la faza asta, poate nu uita asta cand se apuca de giratoriu de la intrare ovidiu ca ala urmeaza si daca tot au blocat un ditai drum principal baream sa faca TREABA BUNA la pragurile alea nu peste 2 sapt sa fie la fel sau poate chiar asta e ideea, sa mance des niste smenari.
2
0
Vesnic nemultumiti, lenesi, carcotasi... daca incep lucrari de reparatii suntem suparati ca incep. Cand se termina lucrarile suntem suparati ca s-au terminat. Dupa aceea suntem nemultumiti de calitatea lucrarilor, de durata, de... Dar de fapt noi murim de lene.
2
2
te iei ca idiotul de muncitori, de parca ei au decis blocarea drumului. macar mai sunt unii care muncesc, ca filmagii, cu duiumul.
6
3
Mirific, am parcurs 500m in 30min.rromania.
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218