REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.1° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
8.1° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Trafic intens și nervi întinși la maximum de la Agigea, până aproape de Doraly. Video

Trafic intens și nervi întinși la maximum de la Agigea, până aproape de Doraly. Video

M.P., A.F. 9 iunie 2023 | 00:00 3673

La orele de vârf, de la Agigea, până aproape de Doraly, s-au format ambuteiaje și cozi interminabile. joi, 8 iunie a.c.. Șoferii au circulat bară la bară, cu aproximativ 10 km la oră, fiind nevoiți să suporte zeci de minute petrecute în autoturisme, parcurgând această distanță în aproximativ 40 de minute.

Trafic intens si nervi intinsi la maximum de la Agigea, pana aproape de Doraly. Video

Sezonul estival a început oficial pe 1 iulie, iar asta a fost un motiv de fericire pentru românii care-și doresc să-și petreacă weekendul relaxându-se la mare. Doar că, traficul rutier a început să devină din ce în ce mai aglomerat și din cauza lucrărilor de reabilitare din oraș.

Trafic intens si nervi intinsi la maximum de la Agigea, pana aproape de Doraly. Video

De cele mai multe ori, în orele de vârf, se circulă bară la bară șoferii pomenindu-se blocați în coloane interminabile.

Video:

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Inteleg ca nu se poate moderniza fara santier, dar chiar trebuie sa dureze tot mandatul? firmele angajate parca lucreaza platite cu ora sau sunt doar sa incurce....noaptea de ce nu se lucreaza cand nu e trafic intens? de ce se dau autorizatii de constructie pentru blocuri pe marginea drumului cu O SINGURA BANDA PE SENS ce leaga Cumpana de oras? Cum va fi traficul cand aceste cartiere vor fi finalizate? Deja e drum cu viteza de localitate? Rusine! Intai trebuia largita soseaua si apoi date autorizatii, dar la ce sa te astepti in tara lu Papura Voda unde conducatorii se incalta invers
0
0
p ferdinant dc imgusteaza soseau,p mamaia dupa delfinariu dc ingustea pentru ce e nevoie de sens giratoriu de 1 hectar la OXFORD . Daca arhitectu sef avea o viziune aveam lini de autobuz de la sensu giratoriu Cumpana pana la DOBROGEA DAR DAK NAI CAP VAI DE PICIOARE.soseau acuma cum e raschetata chiar arata mai bine decat cele noi fara denivalare fara nimica doar capacele de canalizara.si piatra cibica era mai buna trebuiau scosi ce de FACULTATE POARTA ALBA SINTOARSA PIATRA CUBICA SI ERA ORASU NEMAIPOMENI
5
1
Ati auzit de taxa la intrarea in oras? Primaria Constanta,trezeste-te si pune taxa la intrarea in oras pentru cei din localitatile limitrofe si mai limitati masinile de uber/bolt care sunt undeva la 5000. Ganditi logic,1000 de taxiuri,5000 de uber/bolt,1000 de glovo si inca 5-10 mii care vin din localitatile limitrofe orasului Constanta ingreuneaza traficul celor traiesc in oras,polueaza,cu cat traficul este mai intens creste riscul de accidente si implicit polita rca drumurile care se distrug sunt suportate de la bugetul local la care contribuie doar constantenii,costurile carburantilor se dubleaza etc. Credeti ca Ceausescu era p***t cand la oras veneai doar in vizita?
6
2
Primarul pulii mele amiralul de c***t
9
4
Cat a fost mazare nu a existat asa mizerie in constanta
18
8
sezonul estival a inceput pe 1 iulie, dar astazi este 8 iunie. in ce an suntem stiti?
20
0
Nu se mai face bine constanta !!!!!mare pacat !!! Ce a fost … si Ce a ajuns !!!!!
16
0
Bataie de joc, cum sa pui pavele noi si dupa sa le scoti sa bagi cabluri, daca se verifica pe Bdul Mangaliei nu este nici una intreaga
18
0
Bataie de joc mai mare ca in Constanta nu am vazut
25
2
A murit un kurist, Stephan Pelger, mare creator de boarfe , si nici nu poti comenta, vroiam doar sa zic Dumnezeu sa-l ierte, are nevoie.
7
7
Cand ai un plan de a repara si a face ceva,lucru deja imposibil in tara asta,unde nu se face nimic planificat si calculat clar,ai variante de circulatie pe perioada respectiva. Apoi,nu axista sa te trezesti ca ai de pus o teava si sapi din nou. Un oras,o comuna,se administreaza numai de cei priceputi sau care iau exemple de la priceputi,asta in tari civilizate,nu la noi. La noi,oamenii voteaza sa fie condusi de mancatori de c***t,nu de oameni dedicati si destepti si se asteapta sa fie bine. Iata,e bine ca dupa asa zisa revolutie. Avem foame,saracie,lipsa de viitor decent,adica exact ce nu credea multimea ca va fi dupa 1989. E mai bine ca nu te aresteaza pentru ca spui ca e nasol,dar chiar e nasol mai rau ca atunci,caci pe bune,esti sub regimul impus de securisti si interlopi.
23
1
Sa imi sgeti pola
12
9
sa mergeti la casa de cultura daca e sa vedeti acolo
16
4

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614