REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
11.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Mai multe zile de trafic restricţionat pe bulevardul Aurel Vlaicu

Mai multe zile de trafic restricţionat pe bulevardul Aurel Vlaicu

Replica API 16 noiembrie 2019 | 01:08 723

Traficul continuă să fie restricţionat pe bulevardul Aurel Vlaicu!

Lucrările pentru remedierea avariei pe conducta magistrală de alimentare cu apă, cu diametrul de 800 mm, din sensul giratoriu amplasat la intersecția bulevardului Aurel Vlaicu cu strada Nicolae Filimon, din municipiul Constanța, au fost îngreunate din cauza diametrului mare al conductei, a adâncimii la care este poziționată aceasta, dar mai ales a zonei de desfășurare a operațiunilor, echipele de intervenție lucrând non-stop pentru finalizarea lucrărilor, anunţă RAJA.

În continuare, până miercuri - 20 noiembrie 2019, traficul va fi blocat pe ambele benzi de circulație, de pe sensul de mers CET – Centrul Comercial Vivo și va fi deviat pe banda 2 de circulație de pe sensul de mers Cet - Vivo. Totodată, intrarea în sensul giratoriu spre și dinspre strada Nicolae Filimon este blocată.

În vederea executării lucrărilor de reparații, zona este împrejmuită și semnalizată pentru a asigura o circulație corespunzătoare, iar pentru fluidizarea traficului a fost anunțată Poliţia Municipală și Poliția Locală.

Consumatorii din zonă nu sunt afectați de aceste lucrări, întrucât echipele efectuează intervențiile cu conducta sub presiune.

”Ne cerem scuze participanților la trafic din zona respectivă, pe care îi asigurăm că RAJA Constanța va face tot posibilul pentru remedierea avariei într-un timp cât mai scurt, astfel încât zona afectată să poată fi redată circulaţiei în cel mai scurt timp și în cele mai bune condiţii”, transmit reprezentanții RAJA.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Replica, de ce mancati cacat ca s-a lucrat nonstop? Noaptea eu nu i-am vazut sa munceasca ceva pe acolo!!! Pai da, trebuie sa le de-a spor de noapte si cum Stroe e cu arici in buzunare...
0
0
Pentru "haha", auzi la el boscheti si sclavi, pai tu saracule te oftici ca n-ai masina si te iei de altii, ce mandru e el ca merge cu autobuzu, sa le mirosi transpiratia ciorilor si bosorogilo, hai m-ai facut sa rad buhaha, mare batut in freza mai esti.
10
1
se plang boschetii ca fac 2 ore pana la munca in loc de 10 minute, mergeti pe jos sclavii mei ca eu merg cu autobuzul si ajung mai repede ca voi. autobuzul taie calea la fraieri ca voi oricand oriunde si voi nu aveti nimic de zis.
1
15
Miercuri,joi si vineri nu sunt in stare sa repare o avarie, drum de 5 min il faci in 40. Chinezii in 3 zile faceau un bloc si in a 4-a zi avea si locuitori si noi ne chinuim cu o teava, sa v-o bagati stiti voi unde.
12
1
Stada este blocata de doua zile! Bine ca ati aflat si voi!
13
0
Ai dracu fac 2 ore pana la munca.
10
1
Sa vezi pe Dorel cand da cu tarnacopul in conducta si face boom.
10
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218