REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.9° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
7.9° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Trafic rutier blocat pe pod la Năvodari! Un BMW X6 a intrat frontal într-un GMS

Trafic rutier blocat pe pod la Năvodari! Un BMW X6 a intrat frontal într-un GMS

Replica API 12 august 2017 | 00:08 473

Cadrele medicale au intervenit vineri după-amiază, 11 august, la un accident rutier care a avut loc pe Podul Năvodari. În urma coliziunii, au rezultat 3 victime, conștiente, care au fost transportate la spital. Mai precis, potrivit martorilor, un autoturism marca BMW X6 nu ar fi acordat prioritate unui microbuz GMS, care transporta persoane, intrând în coliziune. Traficul rutier a fost blocat în zonă, pentru zeci de minute.

Potrivit martorilor din zonă, microbuzul GMS era plin de oameni, inclusiv în picioare.

La accident au fost 3 victime, transportate la spital:

-o femeie de 49 ani, cu traumatism craniofacial

-o femeie de 37 ani cu traumatism toracic

-o femeie de 52 ani cu traumatism coloană cervicală.

C.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dragnea sa faca o mare puscarie in aer liber in Teleorman si sa-i inchida pe toti ghertoii cu BMW-ri Romania ar rasufla usurata.
0
0
Nu va sfatuiesc sa stati langa soferii de la GMS pe la ora 06... SUNT VREO 3-4 CARE DIMINEATA DUHNESC A ALCOOL si care se lauda ca fac cheta la unul de la cap linie Lidl Navoadari ... Cat despre bilete eliberate la pasageri ,,, nici vorba ! Muistii de soferi te injura daca ceri bilet pt. decontare !
4
0
Nu intelegeti ca microbusul trebuia sa-l lase pe prostanu cu BMW sa treaca primul indiferent de semnele de circulatie?! Are bmw are prioritate, punct! Asa gandesc prostanii cu X-uri ..nu-i mai incurcati voi cu semne cu prioritati rutiere etc. Ei stiu una si buna: ai bmw X..ai prioritate. Sa schimbe in kkt astia codul rutier pe gandirea lor si garantat nu vor mai fi probleme. 6 clase, permis cu spaga, bani de X-uri...de unde kkt?!! Oricum, nu se autosesizeazs nimeni
5
1
Fa-ti tratament ca te manifesti ca bovinele fertile
2
3
Nu ai auzit cretinule ca bmw nu a acordat prioritate,ce vizibilitate cand javra cu bmw a intrad frontal in microbuz .Daca oamenii se urca ce sa le faca soferul .
2
2
daca erau calatori doar pe scaune , soferul ar fi avut vizibilitate , ar fi evitat si nimeni nu ar fi fost ranit . ATI INTREBAT CATI PASAGERI ERAU IN MICROBUZ ?
3
2
Am intrat in menopauza,limbistule!
3
5
Sofeful microbuzului GMS putea usor sa evite accidentul daca era atent la trafic si nu numara banii colectati de la calatorii aflati in picioare ! Oricum nici un sofer de la GMS nu elibereaza bilete .... cica asta e politica firmei ! Nu mai discutam de starea deplorabila in care se afla microbuzele , cosciuge pe roti !
7
2
Tare prost mai esti
0
7
Esti un idiot!
10
7
conform legislatiei, biletul de calatorie reprezinta asigurarea calatorului in caz de accident si poate solicita daune. Oare cati calatori citesc macar din curiozitate ce drepturi au ca sa invete sa ceara bilet.
14
3
De ce cei de la I.S.C.T.R. nu au fost la cercetarea de la fata locului?!?! De ce in microbuz se aflau bpersoane care nu aveau loc pe scaune si stateau in picioare ?!!? De ce Politia Rutiera nu au verificat daca macar victimele aveau bilet de calatorie dat de sofer ?!?!
18
3
asa le trebuie x6 bani furati DUMNEZEU NU DORME ASTA ESTE PALMA DE LA EL !
10
9

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614