REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
6.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Trafic rutier blocat şi mobilizare de forţe pentru un scandalgiu turmentat care ameninţa că se aruncă de pe pod!

Trafic rutier blocat şi mobilizare de forţe pentru un scandalgiu turmentat care ameninţa că se aruncă de pe pod!

Replica API 29 mai 2015 | 23:38 142

Circ pe I.C. Brătianu! Toţi sociopaţii vor să copieze modelul de la Bucureşti

Circ pe I.C. Brătianu! Toţi sociopaţii vor să copieze modelul de la Bucureşti

Încă o tentativă de suicid la Constanţa! După ce o femeie din Bucureşti, care avea afecţiuni psihice, respectiv o depresie, s-a aruncat în gol de la etajul 8 al unui bloc, iată că tot mai mulţi indivizi încearcă să-i urmeze exemplul, numai că aici este vorba, după cum spunea psihologul criminalist Liviu Chesnoiu, de sociopaţi, adică de escroci sentimentali. Astfel, în seara de miercuri, 27 mai, un bărbat de 35 de ani s-a urcat pe podul CFR de pe bulevardul I.C. Brătianu, după ce s-a certat cu soţia şi soacra, ameninţând că se aruncă.

Circ, trafic rutier blocat şi mobilizare de forţe pe bulevardul I.C. Brătianu, în seara de miercuri, 27 mai. În jurul orelor 22.00, un bărbat de circa 35 de ani, din Constanţa, aflat în stare de ebrietate, s-a urcat pe podul CFR din zonă, ameninţând că se sinucide. La faţa locului a ajuns şi soacra acestuia, care a menţionat că bărbatul a consumat băuturi alcoolice, a făcut scandal şi a distrus lucrurile prin casă, după care a plecat. Potrivit apropiaţilor lui, acesta este mereu violent când bea şi de multe ori a vandalizat casa în care locuieşte, spărgând geamurile. Jandarmii au asigurat zona, poliţiştii rutieri au redirecţionat traficul, pe când militarii din cadrul ISU Dobrogea au ajuns la faţa locului având o platformă cu autoscară dar şi o saltea pneumatică. În cele din urmă, individul a acceptat să discute cu un paramedic SMURD, care l-a convins să coboare. Acesta a fost transportat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, după care trasnsferat la Spitalul din Palazu Mare. Cel mai probabil că se va alege cu o amendă pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice. Reamintim că, luni, 25 mai, un bărbat din Topraisar s-a urcat pe un bloc din cartierul Kilometrul 5, ameninţând că se sinucide. Acesta era supărat din pricina faptului că soţia l-a părăsit, decizând să-şi pună capăt zilelor. Însă, înainte de toate, bărbatul a sunat la o televiziune locală, anunţându-şi intenţiile. La faţa locului au ajuns de urgenţă militarii din cadrul ISU Dobrogea şi poliţiştii. O saltea pneumatică a fost umflată la foc automat, după care au început negocierile. Acolo a ajuns şi soţia bărbatului, care a vorbit cu el. După mai multe discuţii, negociatorii au reuşit să-l convingă să coboare.

Lilliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614