REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.5° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
17.5° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Trafic rutier infernal: s-a circulat bară la bară!

Trafic rutier infernal: s-a circulat bară la bară!

Replica API 16 august 2016 | 01:47 204

Poliţiştii, la datorie

Poliţiştii, la datorie

Minivacanţa de Sfânta Maria a adus un număr record de turişti la malul mării! Şi, bineînţeles că din peisaj nu au lipsit nici evenimentele neplăcute. Aşadar, traficul rutier a fost paralizat în municipiul Constanţa, încă de la primele ore ale dimineţii de 15 august, mai ales pe bulevardul Fedinand. Nici la ieşire din Constanţa lucrurile nu au stat mai bine, şi aici ne referim la podul de la Agigea, dar şi la A2.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române a informat că, încă de la ora 9.00 a dimineţii de luni, 15 august, în judeţul Constanţa s-a circulat în condiţii de aglomeraţie pe DN39, pe tronsonul Agigea - Eforie-Nord. Coloane de autovehicule existau în zona vechiului pod de la Agigea, în ambele sensuri, dar şi la intrarea în Eforie-Nord dinspre Agigea. „Pe drumul de legătură cu noul pod de la Agigea se circulă normal pe sensul de mers către autostrada A4, însă în sens invers s-a format coloană pe pasarela peste DN39 (deoarece autovehiculele intră cu dificultate în DN39, din cauza aglomeraţiei)”, au precizat reprezentanţii Infotrafic, ei revenind cu aceeaşi informaţie şi pe parcursul zilei. „Pe drumul de legătură cu noul pod de la Agigea nu mai sunt probleme de trafic, motiv pentru care reamintim că poate fi folosit ca rută alternativă”, au adăugat ei. Traficul rutier a fost îngreunat şi în municipiu, mai ales pe bulevardul Ferdinand, unde un constănţean a menţionat că a parcurs, cu autobuzul, drumul de la gară până în zona Republica în 15 minute. Cât despre întoarcerea din weekendul prelungit de Sfânta Maria, Poliţia Română a luat măsuri de asigurare a fluenţei traficului rutier pentru a preîntâmpina producerea unor evenimente grave. Astfel, aproape 1.400 de poliţişti de la rutieră, sprijiniţi de colegii de la ordine publică, au fost prezenţi în stradă şi au folosit peste 340 de aparate radar.

"Poliția Română a suplimentat numărul poliţiştilor aflați în stradă, în weekendul prelungit de Sfânta Maria. Poliţiştii acţionează pentru a preveni evenimentele grave, combaterea încălcării regimului legal de viteză şi salvarea de vieţi.Sunt monitorizate, în special, traseele de deplasare dinspre staţiunile turistice către Capitală şi celelalte aglomerări urbane, autostrăzile A1, A2 şi A3 şi sectoarele de drum spre punctele de trecere a frontierei. În acţiuni sunt angrenaţi şi poliţişti de la ordine publică, pentru a acorda sprijin colegilor de la rutieră", au transmis reprezentanții Poliției Române.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102