REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.2° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.2° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Traficant de COCAINĂ și MARIJUANA, prins la Constanța, în zona gării! Venise la DISTRACȚIE!

Traficant de COCAINĂ și MARIJUANA, prins la Constanța, în zona gării! Venise la DISTRACȚIE!

Replica API 23 februarie 2019 | 02:45 496

Poliţiştii din cadrul Serviciului Investigații Criminale al IPJ Constanța cu sprijinul lucrătorilor Serviciului pentru Imigrări Constanța, la data de 21 februarie a.c., au depistat un bărbat, Samaei Darjus Tunay, în vârstă de 27 de ani, cetățean german, pe numele căruia exista un mandat european de arestare, emis de autorităţile germane.

Acesta este cercetat pentru trafic de cocaină și marijuana. Potrivit informațiilor noastre, se afla pe teritoriul României de câteva luni. El a fost "săltat" de pe stradă, din zona Autogării Sud a municipiului Constanța (adică zona gară – n.r.). Ar fi declarat că se afla la malul mării pentru relaxare și distracție. Pentru depistarea acestuia, poliţiştii români au beneficiat de date şi informaţii suplimentare oferite de Biroul SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională – Inspectoratul General al Poliţiei Române. La data de 21 februarie a.c., bărbatul a fost reținut pe bază de ordonanță și introdus în C.R.A.P. al I.P.J. Constanța, după care a fost prezentat instanței de judecată pentru confirmarea mandatului internațional de arestare și predarea ulterioară către autoritățile judiciare germane conform procedurilor privind cooperarea polițienească în materie penală.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pe Bd-ul ic Bratianu Nr 12A la un imobil galben casa veche ,situata vis a vis de un hotel de lux in apropierea intersectiei cu strada Theodor Burada in acel imobil locuiesc foarte multi care se drogheaza mai ales copii de 8,9 12 14 15 ani trag la cui ,si mai ales trag la seringa heroina .,ca sasi procure doza zilnica de heroina ei se grupeaza si isi fac veacul in zona gari,parc gara,fantasio,miga, casa de cultura ,platoul gari CFR , autogara Kaufland etc ei in aceste zone isi fac veacul zi si noapte cersind si talharind dand in cap oamenilor bancomat ul Kaufland e una din tintele lor
1
0
Vand droguri pe la vulcanizari tiganii
4
1
Tamer din mun Mangali vinde droguri de mare risc
3
0
Albert ala care lucreaza la Barrels in Mamaia? Da un drogat desavarsit il stiu
3
0
Lui Albert ii plac drogurile la nebunie isi da tot salariul de ospatar pe ele
3
0
Pe Bd-ul ic Bratianu Nr 12A la un imobil galben casa veche ,situata vis a vis de un hotel de lux in apropierea intersectiei cu strada Theodor Burada in acel imobil locuiesc foarte multi care se drogheaza mai ales copii de 8,9 12 14 15 ani trag la cui ,si mai ales trag la seringa heroina .,ca sasi procure doza zilnica de heroina ei se grupeaza si isi fac veacul in zona gari,parc gara,fantasio,miga, casa de cultura ,platoul gari CFR , autogara Kaufland etc ei in aceste zone isi fac veacul zi si noapte cersind si talharind dand in cap oamenilor bancomat ul Kaufland e una din tint ele lor
3
0
Intrebare e: va fi condamnat in Romania? Evident ca nu. Va fi trimis inapoi in Germania unde va fi achitat.
1
2
Unde sunt drogurile? Le veeau eu....dau 2000 eur pe ele.
5
1
Sa fie tratat cu rahat turcesc
5
1
Distractia de fapt erau drogurile si cine mai poate stii ce rele mai urma sa faca a,creeratul pe aici! Bine ca a fost inhatat la timp. Felicitari !
4
1
a venit cu vreo 6 luni prea devreme .ce dracu sa faci si cum sa te distrezi iarna in constanta ?
10
0

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920