REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.3° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
11.3° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Traficant de ecstasy, tâlhărit în Mamaia: hoţii s-au dat drept poliţişti - update

Traficant de ecstasy, tâlhărit în Mamaia: hoţii s-au dat drept poliţişti - update

Replica API 5 mai 2013 | 00:00 97

Ca în filme!

Ca în filme!

Caz incredibil în nordul staţiunii Mamaia! Un tânăr venit la mare din Argeş, în minivacanţa de 1 mai, a fost acostat de doi indivizi, în timp ce se afla într-un club, pe plajă. Respectivii s-au dat drept poliţişti şi i-au furat turistului suma de 2.500 de lei. Poliţiştii au intrat pe fir şi au depistat infractorii. Însă, mai susţin surse judiciare, nici tânărul jefuit nu ar fi "uşă de biserică". Din câte se pare, el s-ar fi aflat în club pentru a comercializa ectasy. Probabil acesta este şi motivul pentru care cei care l-au jefuit au gândit că nu vor fi reclamaţi la Poliţie. Toate aceste aspecte sunt însă în cercetare.

Evenimentul s-a petrecut la data de 3 mai a.c., ora 23.10, când poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale, din cadrul Poliţiei Municipiului Constanţa, au fost sesizaţi de către un tânăr, din judeţul Argeş, cu privire la faptul că, în timp ce se afla într-un club situat pe o plajă din staţiunea Mamaia, a fost abordat de două persoane care s-au prezentat a fi poliţişti, ce l-au condus în afara zonei clubului respectiv şi l-au deposedat de suma de 2.500. Având în vedere aspectele sesizate, poliţiştii au demarat imediat cercetările, iar în scurt timp a fost identificat unul dintre suspecţi, T. Andrei, de 23 de ani, din Constanţa. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au identificat şi cel de-al doilea suspect, ca fiind D. Andrei, de 25 de ani, tot din Constanţa. Din prejudiciul iniţial a fost recuperată suma de 1.700 lei, care a fost restituită părţii vătămate. Pe baza probatoriului administrat până la acest moment, suspecţii au fost reţinuţi de poliţişti pe bază de ordonanţă, urmând să fie prezentaţi procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa, cu propunere de sesizare a instanţei de judecată în vederea luării măsurii arestării preventive. Cercetările sunt continuate de către poliţişti, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tâlhărie şi uzurparea de calităţi oficiale.

L.C.

Citeşte şi:

http://www.replicaonline.ro/talharii-care-s-au-dat-drept-politisti-in-club-au-fost-arestati-114929/

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369