REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
21.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

TRAFICANȚII de DROGURI care ACȚIONAU în zona ȘCOLII 2 din MANGALIA, PRINȘI în FLAGRANT

TRAFICANȚII de DROGURI care ACȚIONAU în zona ȘCOLII 2 din MANGALIA, PRINȘI în FLAGRANT

Replica API 12 octombrie 2021 | 09:41 5190

E. C. și Marius P. P. au fost trimiși în judecată pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de mare risc. Cei doi sunt acuzați că sunt furnizori de droguri pe raza municipiului Mangalia, E.C. cumpărând 3000 de comprimate de ecstasy din Marea Britanie pe care apoi le-ar fi comercializat consumatorilor, în special elevilor de la Școala nr. 2 din Mangalia. Inculpații ar fi venit în țară din Marea Britanie dar anterior ar fi trimis în România un colet care conținea droguri.

Școala nr. 2 Mangalia

Cei doi au fost puși sub supraveghere

Cei doi au fost puși sub supraveghere astfel că au fost descoperiți când au vândut investigatorului aflat sub acoperire în cafeneaua "El Greco" situată în municipiul Mangalia, cantitatea de 5 comprimate ecstasy, drog de mare risc, contra sumei de 250 lei. Câteva zile mai târziu, Marius P. P. a vândut aceluiași investigator sub acoperire 6 comprimate de ecstasy, pentru 300 de lei. Cu toate că au fost efectuate percheziții la domiciliile ambilor inculpați, nu au fost găsite bunuri care să prezinte interes pentru justa soluționare a cauzei. Potrivit anchetei, cei doi ar fi achiziționat droguri, fie din Marea Britanie, fie de pe raza municipiului Mangalia, și apoi le-ar fi vândut celor doritori.

Ce a spus instanța

Magistrații din cadrul Tribunalului Constanța au constatat că infracțiunea de trafic de droguri de risc și de mare risc, reprezintă o activitate ilegală care se realizează pentru obținerea unui beneficiu financiar, ori o astfel de faptă prezintă un grad de pericol social ridicat, raportat la faptul că un astfel de pericol este de natură să înlesnească unor persoane încălcarea dreptului la sănătate al unor alte persoane – consumatoare de substanțe psihoactive. Ori, în cauză pericolul social ridicat derivă tocmai din cumpărarea, deținerea, în vederea comercializării, fără drept, a cantității de 11 comprimate ecstasy, substanță considerată drog de mare risc. Instanța a decis condamnarea lui E. C. la 3 ani de închisoare cu suspendare iar Marius P. P. de asemenea a primit 3 ani de închisoare cu suspendare. Sentința a fost comunicată pe 5 octombrie și nu este definitivă.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu mai merge cu fetitele vati aruncat la droguri.. va trebuie cap bai baieti.
1
0
bravooo...cu suspendare pt ca nenorocesc copiii!!! hal de justitie!!!
4
0
Cosmin ciociia zis pisi vinde cocaina
6
3
Le vin dro gurile in cutie postala , toata lumea are droguri de pe net . Posta e implicata indirect le face la baietii bani de joaca la sens
4
2
Altii vand tara si nu fac o zi.
3
0
Cum plm sa vinzi droguri si sa primesti "cu suspendare"?? Sentinta a fost data de "cineva" si pronuntata de judecatorii cu salarii mici.
5
2
Prinsi degeaba
9
0
De ce nu l saltati
7
0
Se vand droguri la greu in fiecare seara chiar in spate la sediul dna
10
0

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102