REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.3° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
16.3° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Traficantul de droguri Tudorache nu părăseşte arestul

Traficantul de droguri Tudorache nu părăseşte arestul

Replica API 21 mai 2016 | 00:00 318

Condamat de prima instanţă!

Condamat de prima instanţă!

sursa foto sueddeutche.de

Ionel Daniel Tudorache nu părăseşte arestul. Decizia a fost luată de Curtea de Apel Constanţa, pe 19 mai, decizia fiind definitivă. Acesta a fost condamnat la 6 ani şi 10 luni închisoare în regim de detenţie, iar Cristian Pătraşcu la 2 ani, 4 luni şi 10 zile închisoare cu suspendare. Decizia nu a fost definitivă iar acum se judecă apelul, termenul fiind fixat pentru 16 iunie. Amintim că poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Constanţa, la data de 2 octombrie 2015, au efectuat o acţiune pentru probarea activităţii infracţionale a unor persoane bănuite de comiterea infracţiunii de trafic de droguri de mare risc.

În cadrul acţiunii, poliţiştii şi procurorii au surprins în flagrant delict un bărbat, în vârstă de 27 ani, din municipiul Constanţa, asupra căruia s-au găsit 20 de grame de cocaină şi 25 de comprimate ecstasy, pe care acesta intenţiona să le pună în vânzare. De asemenea, au fost puse în executare şapte mandate de percheziţie, atât la domiciliul bănuitului, cât şi la alte persoane despre care existau indicii că ar fi implicate în activitatea infracţională.

În urma percheziţiilor domiciliare efectuate, au mai fost identificate şi ridicate, în vederea continuării cercetărilor, două grame de cocaină, un comprimat de ecsatsy, precum şi instrumente folosite la porţionarea, ambalarea şi consumul drogurilor de mare risc. Şase persoane au fost conduse la sediul D.I.I.C.O.T. - Serviciul Teritorial Constanţa, pentru audieri şi dispunerea măsurilor procedurale ce se impun. Pe baza probatoriului administrat în cauză, a fost dispusă măsura reţinerii, pentru 24 ore, a două persoane, Ionel Daniel Tudorache, zis Butuc, şi Cristian Pătraşcu, zis Patric, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de trafic de droguri de de mare risc şi deţinere, fără drept, de droguri de mare risc, pentru consum propriu.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218