REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° ConstanÈ›a Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° ConstanÈ›a Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Traficul pe podul de la Butelii, RESTRICȚIONAT din nou, ÎNCEPÂND DE AZI!

Traficul pe podul de la Butelii, RESTRICȚIONAT din nou, ÎNCEPÂND DE AZI!

Replica API 11 martie 2019 | 01:23 577

Atenție șoferi! Continuă lucrările de reabilitare a Pasajului Cumpenei.

Cea de-a doua jumătate a pasajului (Podului de la Butelii), partea stângă pe sensul de mers dinspre bulevardul I.C. Brătianu spre bulevardul Aurel Vlaicu, intră în reparații capitale începând din această săptămână!

Astfel, traficul rutier va fi restricțonat, începând de luni dimineață, 11 martie a.c., pe sensul de mers pe care se efectuează lucrările, iar pe jumătatea recent reabilitată se va circula în ambele sensuri.

În acest sens, conducătorii auto sunt rugați să manifeste atenție sporită în zonă, să respecte regulile de circulație și semnificația mijloacelor de semnalizare rutieră.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Da' de ce va grabiti plecati militari?Pai daca in CT majoritatea sunteti navigatori plecati in voiaj de 9 luni si la intoarcere va dati pe ambele sensuri ale podului.Si ce treaba are sezonul caci turistii au alt traseu pentru Mamaia si statiuni!
2
2
muie usr&ciolos si toti votantii lor
4
3
Prioritar pt.Fagadau si clica PSD locala este cartierul Henri Coanda!
1
2
Cine a vazut ceva construit nou in toti acesti ani de dupa revolutie nimen si nimic nu s-a construit daca nu erau aia pe care i-au impuscat stateam si acum in bordeie si ne plangeam ca nu avem
4
0
Dar daca il demolau nu se mai construia altul niciodata...
7
0
Buna ziua. Alte state construiesc de la zero un pod in trei ani. Al treilea pod peste Bosfor a fost construit in trei ani. Nu mai bine il demolau si construiau altul nou? Cred ca costa la fel si nu mai erau nevoiti ca dupa alti cinci ani iar sa-l reconsolideze. Dar acest pod este o vaca buna de lapte care trebuie mulsa. Parca vad ca peste cinci ani viitorul primar o sa inaugureze sensul de circulatie renovat. Bai, suntem jalnici si prosti ca le permitem!
17
2
Asadar, asteptati urmatoarele alegeri ca sa circulati din nou pi podul de la butelii. Si nu alegerili din 20 20. Peste , aha haaaa
12
1
nu va faceti griji, sperante, planuri, etc. Termen rezonabil 2022, cu tot cu prelungiri repetare, situatii neprevazute, alocari suplimentare de fonduri si altele.
20
1
Cand trebuia sa fie gata podul ala ? Parca de Paste 2018 ? Fagadau spunea la vremea respectiva ca -intelege de ce constantenii au fobie de poduri si ca nu se va repeta istoria IPMC sau Agigea-. Iata ca are deja 1 an intarziere si nici jumate nu e gata. Si cand incep lucrarile ? Acum, aproape de sezonul estival. Nici injurati nu mai merita astia...
19
1
Babu conduce primaria, ii are la mana pe Fagadau si pe Vinturache , inregistrari cu bani, el face si desface tot in oras, din pacate doar ilegalitati
16
1
Imi amintesc ! A zis ca face pasaj de fluidizare a traficului, poduri, rondure si mega treaba la CORA ! In Campania electorala! Uite, s-au apucat de treaba, cred! Si n-o vor termina niciodata.
21
3
Acum cand se apropie sezonul???? Handicapata primarie!!!
25
3

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218