REPLICA ONLINE CONSTANTA

19° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
19° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

TRAGEDIA bărbatului din Bucureşti, MORT la Eforie: a intrat după fiul şi nepotul său

TRAGEDIA bărbatului din Bucureşti, MORT la Eforie: a intrat după fiul şi nepotul său

Replica API 29 mai 2018 | 00:00 402

Două persoane şi-au pierdut viaţa pe litoral!

Două persoane şi-au pierdut viaţa pe litoral!

Două persoane au murit înecate pe litoral! Ultima tragedie s-a înregistrat de Rusalii, când un bîrbat de 42 de ani, din București, a intrat în apele mării pentru a-și scoate fiul și nepotul. Din păcate, pe el nu a mai reușit să se salveze. La nici o sută de metri depărtare, o altă persoană a fost la un pas de înec. Precizăm că salvamarii se aflau la fața locului din propria inițiativă, ei neavând semnat vreun contract.

Minivacanța de Rusalii a fost presărată de evenimente nefericite, unele soldându-se cu tragedii. La Mangalia, pe 26 mai, trei persoane și-au văzut moartea cu ochii după ce s-au aventurat în valuri, iar pe 27, alte două au fost la un pas de a-și pierde viața, în Mamaia. Și, din păcate, luni, 28 mai, marea și-a luat tributul. Alerta s-a dat în jurul orei 13.00, când cadrele medicale erau anunțate că doi bărbați s-au înecat la Eforie, în zona hotelului Europa.

Din păcate, unul dintre ei era inconștient. Au aplicat manevrele de resuscitare, dar nu a mai răspuns. I-a fost declarat decesul, iar trupul neînsuflețit a fost depus la morgă, în vederea efectuării necropsiei. Este vorba despre un bărbat de 42 de ani, Liviu Constantin T., din București, care se afla la mare cu familia. Acesta a intrat în mare după fiul său și după nepot, pentru a-i scoate la mal.

Din păcate, el nu a mai ajuns. La nici o sută de metri distanță, o altă persoană a fost la un pas de înec, dar a fost scos la mal de către salvamari, care se aflau la fața locului din propria inițiativă, întrucât nu au încheiat vreun contract în acest sens. Amintim că primul caz de înec din acest sezon a fost înregistrat pe 15 mai, pe plaja 3 Papuci.

” Sublocotenentul Cătălin-Gabriel Pohace, în vârstă de 24 de ani, de la Batalionul 307 Infanterie Marină, a decedat în garnizoana Constanța, în timp ce se afla în afara programului orar al unității. Aflat pe o plajă din municipiul Constanța, în timpul liber, militarului i s-a făcut rău după ce a intrat în apa mării. Un echipaj SMURD, solicitat prin serviciul 112, i-a acordat ajutorul medical de urgență la fața locului și a efectuat manevre de resuscitare timp de aproape o oră însă, cu tote eforturile depuse, ofițerul a decedat.

În cauză a fost sesizat Parchetul militar, iar o comisie de cercetare, numită de comandantul unității, verifică împrejurările în care s-a produs tragicul eveniment. Militarul era absolvent al Academiei Forțelor Terestre, promoția 2017 și era necăsătorit. Conducerea Ministerului Apărării Naționale transmite condoleanțe familiei îndoliate”, au transmis reprezentanții MApN.

Liliana CHIRU

Video:

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
dumnezeu sa il ierte, de acolo din cer sa-si vegheze puii pe care i-a salvat
1
1
Sunt momente extreme cand intri sa salvezi pe cineva si nu te mai poti opri cu orice risc Nu poti sa renunti, cu pretul vietii tale. Nu poti sa il lasi acolo tocmai pentru ca e pe moarte. Nu te mai gandesti la tine!
5
1

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102