REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
11.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Tragedia de la Colectiv continuă: jurnalista Teodora Maftei şi fotograful Liviu Zaharescu s-au stins din viaţă!

Tragedia de la Colectiv continuă: jurnalista Teodora Maftei şi fotograful Liviu Zaharescu s-au stins din viaţă!

Replica API 10 noiembrie 2015 | 00:06 481

Bilanţul nenorocirii a ajuns la 47 de morţi!

Bilanţul nenorocirii a ajuns la 47 de morţi!

Urmările tragediei din clubul Colectiv par că nu se mai opresc! În dimineaţa de luni, 9 noiembrie, o altă tânără a părăsit această lume. Este vorba despre jurnalista Teodora Maftei, care fusese transferată la o clinică din Israel, săptămâna trecută. „Teodora Maftei a plecat să pozeze cu îngerii…” - este unul dintre mesajele celor care au cunoscut-o pe Teodora Maftei, pe Teo. O tânără veselă, muncitoare, care mai înfruntase o dată boala: a fost operată de mai multe ori, de trei ori numai pe creier.

Pasionată de fotografie, Teodora se pregătea înainte de tragedia din Colectiv de lansarea unei noi expoziţii personale, programată pentru luni, 2 noiembrie, şi intitulată „London Unedited - a series of unphotoshopped photos by Teodora Maftei”. La dorinţa familiei, organizatorii expoziţiei acesteia au decis ca evenimentul să fie organizat conform programării iniţiale. Fondurile strânse în urma vernisajului urmau a fi folosite de cătrefamilia tinerei pentru tratamentul de recuperare, notează click.ro.

Din păcate, luni, 9 noiembrie, jurnalista de la Protv a părăsit această lume. „Teodora, drum bun în Rai! Nu voi uita clipele petrecute împreuna la Prima. E nedrept şi crud sfârşitul tău de drum, mă mâhneşte profund”, a spus un alt prieten al Teodorei. Nenorocirea nu avea însă să se oprească aici: încă un rănit în incendiul din clubul Colectiv a murit, luni seară, la Spitalul de Arşi din Capitală, bilanţul tragediei ajungând astfel la 47 de morţi.

Liviu Zaharescu era din Braşov şi fusese internat la Spitalul de Arşi. Era absolvent al Facultăţii de Marketing de la ASE, iar de câţiva ani lucra ca fotograf de concerte pentru publicaţia online Let's Rock România. Liviu Zaharescu avea 25 de ani. El tocmai îşi cumpărase echipament foto nou şi era în prima linie de fotografi în seara dezastrului de la clubul Colectiv.

Andrada Mihăilescu, prietena lui Liviu Zaharescu, a fost şi ea rănită în incendiul din clubul Colectiv şi se află în continuare internată în spital.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102