REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
6.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

TRAGEDIA DE LA HÂRŞOVA: un copil în vârstă de 5 ani A MURIT, mama lui este în COMĂ

TRAGEDIA DE LA HÂRŞOVA: un copil în vârstă de 5 ani A MURIT, mama lui este în COMĂ

Replica API 30 noiembrie 2016 | 00:00 242

7 victime: 4 morţi şi 3 răniţi

7 victime: 4 morţi şi 3 răniţi

Vieți curmate între fiare contorsionate, lacrimi, durere și un uragan de suferință! Totul într-o singură clipă, în dimineața de marți, 29 noiembrie, la ieșire din Hârșova. Un șofer a pătruns cu vehiculul pe contrasens și a luat trei vieți. Din păcate, nici el nu a scăpat. Polițiștii rutieri au declanșat o anchetă pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a petrecut nefericitul eveniment. Până atunci, însă, mai multe familii se pregătesc de înmormântare, între care și un jandarm din Hârșova, care și-a pierdut copilul de numai 5 ani, pe când soția lui este în stare gravă la spital.

Patru persoane, printre care și un copil, și-au pierdut viața întru-un tragic accident rutier petrecut în apropiere de orașul Hârșova. Pe fondul unei depășiri riscante, un conducător auto a luat trei vieți, dar și-a găsit sfârșitul și el. Ca în cele mai multe cazuri, și în acesta viteza a fost de vină. Patru vieți curmate și mai multe familii îndurerate au rămas în urmă. Spre exemplu familia Dobroș, din Hârșova, pare că avea o viață liniștită. Doar ce pusese bazele unei mici afaceri cu stupi de albine, avea un copil sănătos, în vârstă de 5 ani și un viitor înainte.

În luna mai, cei doi soți anunțau că vor deveni, din nou, părinți, fiind felicitați de rude și prieteni pe rețelele de socializare, dar în iunie femeia a pierdut sarcina. Și, din păcate, nenorocirile au continuat, totul culminând cu dimineața de marți când un teribil impact frontal a avut loc între două mașini. În una din ele se aflau și Nicoleta și David Andrei. La scurt timp, din păcate, minorul a decedat, în timp ce mama lui se află în stare gravă la spital. Tatăl îndoliat este jandarm de profesie. Acesta activează pe postul de subofițer la Hârșova, iar acum se pregătește de înmormântare.

Potrivit anchetatorilor, la data de 29.11.2016, orele 09.06, Nicolae Pricop, de 39 ani, din Ghindărești, a condus autoturismul Opel Omega pe DN2A, dinspre Constanţa către Hârşova şi, ajungând la kilometrul 130, a pătruns pe sensul opus de circulaţie unde a intrat în coliziune frontală cu autoturismul marca Volkswagen Jetta, condus de Mirela Iosif, de 48 de ani din Saraiu, pe DN2A, dinspre Hârşova către Constanţa.

În urma accidentului a rezultat decesul la faţa locului a celor doi conducători auto şi a lui Vasile Mirică, de 48 de ani, din Ghindărești, pasager în Volkswagen, precum şi rănirea gravă a Nicoletei Dobroș, de 38 de ani, din Hârșova şi a lui David D., de 5 ani, care ulterior a decedat, ei fiind pasageri tot în Volkswagen. Răniți ușor au fost Vasile Opriș, de 47 de ani, şi Petrică Nicolae, de 36 de ani, din Ghindărești, pasageri în autoturismul Opel Omega. Oamenii legii au deschis un dosar de cercetare penală.

Primăria comunei Saraiu, reprezentată prin primar Dorinela Irimia, anunță că datorită evenimentului tragic produs în data de 29.11.2016, în urma unui accident rutier, accident in care şi-au pierdut viaţa patru persoane, anularea activităţii organizate cu ocazia zilei de 1 Decembrie, urmănd să sărbătorim impreună 24 ianuarie-Ziua Unirii. Cu multă durere şi tristeţe vă mulţumim anticipat pentru inţelegere.

Mihaela UNGUREANU, Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614