REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.5° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
11.5° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

TRAGEDIA nespusă a victimei din Lanurile, pe care a lovit-o utilajul de deszăpezire!

TRAGEDIA nespusă a victimei din Lanurile, pe care a lovit-o utilajul de deszăpezire!

Replica API 26 ianuarie 2017 | 08:18 297

Vindea urzici şi ştevie pentru a supravieţui

Vindea urzici şi ştevie pentru a supravieţui

Poveste incredibilă a bătrânei al cărei picior a fost zdrobit de un utilaj de deszăpezire! Femeia în vârstă de 69 de ani trece prin clipe cumplite după tragicul accident pe care l-a suferit în urmă cu o săptămână. Este imobilizată la pat şi are momente în care nu-şi recunoaşte rudele. Cunoscută cu probleme cardiace, bătrâna vindea legumele din curte, iar cu banii cîştigaţi îşi cumpăra medicamentele de care avea mare nevoie.

Veronica T. în vârstă de aproape 69 de ani luptă pentru a avea din nou o viaţă normală! Asta după ce la data de 17 ianuarie a.c. un buldoexcavator a prins-o sub roţi, zdrobindu-i gamba unuia dintre membrele inferioare. Iar dacă nu era de ajuns, în timp ce era transportată la spital cu elicopterul SMURD, a suferit şi un accident vascular cerebral! „Mama mea este în continuare în stare gravă la spital. I-a fost salvat piciorul, însă nu are voie să se mişte din pat cel puţin 3 luni de zile, asta pentru că a suferit şi o fractură de bazin. Deja i-au apărut răni pe spate de la statul în pat. Are momente în care nu este lucidă, în care nu ne mai recunoaşte, delirează!

Povesteşte că ea pleca spre Iaşi, acolo unde s-a născut şi că a fost lovită de maşină”, a povestit îndurerată Mariana C., fiica bătrânei. Ceea ce o revoltă pe femeie este faptul că întregul eveniment nefericit a fost muşamalizat. „Nu şoferul a fost cel care a scos-o de sub roţi, ci un copil de numai 12 ani care ţipa la el să oprească pentru a călcat-o. Şoferul era beat şi nici nu avea oglinzi la utilaj. A pus pe altcineva să sufle în etilotest”, acuză Mariana.

“Mama nu deranja pe nimeni! Toată lumea o plânge în sat”

Veronica T. trăiește de la o zi la alta, cu o pensie de doar 400 de lei. Având probleme și cu inima, bătrâna culegea ștevie și urzici din propria curte pe le vindea, iar cu banii câștigați își cumpăra medicamentele. “Mama nu a acceptat niciodată ajutor de la copiii ei. Voia să se descurce singură. Așa că se ducea mereu cu ștevie și urzici în piața de pe Unirii (n.r. Strada Unirii din Constanța) ca să le vândă. Nu a deranjat pe nimeni niciodată, nu aveam treabă cu ea. Acum toată lumea o plânge în sat”, a continuat cu lacrimi în ochi fiica.

Diana NEAŢĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614