REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
11.6° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

TRAGEDIE din cauza POLEIULUI! O tânără s-a răsturnat cu maşina! Mama ei a MURIT

TRAGEDIE din cauza POLEIULUI! O tânără s-a răsturnat cu maşina! Mama ei a MURIT

Replica API 29 decembrie 2016 | 00:00 241

În a treia zi de Crăciun

În a treia zi de Crăciun

Tragedie fără margini într-o familie din Plopeni! O tânără de 20 de ani a provocat un teribil accident rutier, în urma căruia a decedat o persoană. Este vorba chiar despre mama ei, care se afla pe bancheta din spate. Oamenii legii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă. Pe lângă acest aspect, tânăra va trebui să poarte în suflet o mare durere! În urmă cu puţin timp, mătuşa fetei a murit tot într-un accident rutier.

Nenorocirea s-a produs în a treia zi de Crăciun, dar la orele serii. Astfel, în jurul orei 20.15, Lăcrămioara Vasile, în vârstă de 20 de ani, a condus un autoturism marca Honda Civic pe strada principală din localitatea Horia, dinspre Saraiu către DN2A. Ajungând în dreptul imobilului cu numărul 9, din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de drum (carosabil acoperit cu polei), a pierdut controlul direcţiei de mers către stânga, a pătruns pe sensul opus de mers şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile, într-un canal pluvial.

Şoferiţa a scăpat cu răni uşoare, la fel şi tatăl ei care se afla pe locul din faţă. Nu acelaşi lucru se poate spune despre mama ei, Viorica Vasile, care a decedat pe loc. Victima se afla pe bancheta din spate, a rămas încarcerată, iar rănile suferite au fost incompatibile cu viaţa. De menţionat că şoferiţa nu consumase băuturi alcoolice. Cei trei se îndreptau către casă, spre Plopeni. Oamenii legii au deschis un dosar de cercetare penală pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs nefericitul eveniment.

În jurul orei 00.07, Lăcrămioara a postat pe Facebook melodia "Fără Cuvinte", ale cărei versuri sunt... sfâșietoare: "E prea multă otravă-n suflet (…) Copiii îsi urăsc părinţii si-i asasinează, Nu e credinţă, nu e onoare (…)Vrei să urli, urli înăuntru, Tăcerea ta poate zgudui Pământu'...". Ulterior au început să curgă mesajele de condoleanțe, oamenii precizând că nu le vine să creadă. Culmea este că, în octombrie, cumnata Vioricăi Vasile a murit tot într-un teribil accident rutier, fiind lovită de o mașină.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614