A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(https://www.replicaonline.ro/rbin/data325000/258551140): Failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: module/modul-header.php

Line Number: 69

Backtrace:

File: /home/replicaonlinero/public_html/ar_application/views/module/modul-header.php
Line: 69
Function: getimagesize

File: /home/replicaonlinero/public_html/ar_application/views/template.php
Line: 2
Function: view

File: /home/replicaonlinero/public_html/ar_application/controllers/Home.php
Line: 184
Function: view

File: /home/replicaonlinero/public_html/ar_application/controllers/Home.php
Line: 71
Function: post

File: /home/replicaonlinero/public_html/index.php
Line: 329
Function: require_once

REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.7° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20.7° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

TRAGEDIE în Germania: 4 români au murit STRIVIȚI într-un microbuz prins între două TIR-uri

TRAGEDIE în Germania: 4 români au murit STRIVIȚI într-un microbuz prins între două TIR-uri

Replica API 14 septembrie 2020 | 18:53 2416

Patru români au murit, sâmbătă 12 septembrie a.c., într-un cumplit accident rutier produs pe autostrada A44 din Germania, în apropierea orașului Bad Wünnenberg. Românii se aflau într-un microbuz care a fost strivit între două TIR-uri românești, după ce un șofer român a intrat în plin în microbuz și apoi în celălalt TIR, anunță antena3.ro, citată de stiripesurse.ro.

Tragedia s-a produs în jurul orei 12.50, pe autostrada A44, atunci când pe prima bandă s-a produs un ambuteiaj.

Un microbuz românesc marca Opel Vivaro, în care se aflau cinci români, a fost strivit între două TIR-uri românești, unul încărcat cu băuturi și altul cu lemn.

Potrivit presei din Germania, șoferul TIR-ului încărcat cu băuturi a observat prea târziu ambuteiajul creat în fața sa și nu a avut timp să frâneze. De altfel, anchetatorii nu au găsit nicio urmă de frânare pe asfalt.

Astfel, microbuzul în care se aflau cinci români a fost spulberat din spate și împins în TIR-ul românesc încărcat cu lemn, iar impactul a fost deosebit de violent.

Martorii îngroziți au sunat la numărul de urgență, iar în scurt timp, la locul accidentului au ajuns numeroase echipaje de Poliție, ambulanțe, Pompieri și elicoptere medicale.

Din nefericire, patru dintre românii din microbuz au murit pe loc, iar al cincilea a fost grav rănit, el fiind scos abia după ce TIR-ul încărcat cu băuturi a fost tras de un utilaj.

Conform nw.de, un alt TIR înmatriculat în Cehia, dar și un autoturism BMW înmatriculat în Germania au fost implicate în accident, însă românii au fost singurele victime.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu se mai trimit bani in tara , asta e cel mai grav
0
0
unde sunt mai mult de 3 romani se intampla o nenorocire-exemplu Romania,solutia e sa pleci cat mai departe,cat mai departe...merita efortul
4
0
cat de idiot sa te postezi intre 2 tir-uri.... depasesti si o tai mai departe. ce cretin sta intre 2 tir-uri. presupun ca aceasi care alearga la 1 metru pe autostrada, sau care se baga intre tir-uri in depasiri si ii forteaza sa depaseasca. uite asa ajungi mort
0
2
Cat de idiot sa fii sa fi onorat in alta tars intre doua camioane romanesti..asa ceva...sa stie toata europa cat de handicapati suntem. Muie. Noua.
5
1
Macar pana in 2007 stiam numai noi cat de dobitoci suntem. acu ne stie toata Europa.
9
1
Daca nu-s urme de frina erau manele in cabina.Nu suntem buni de nimic,ma.Smecherii si cacat.De fapt astia sunt demult speriati de minunile noastre.Suntem cap de lista daca nu cumva singurii pe lista.
10
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367