REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
10.4° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Tragedie în Mamaia Sat: un bărbat a căzut de la etajul unei clădiri în construcţie

Tragedie în Mamaia Sat: un bărbat a căzut de la etajul unei clădiri în construcţie

Replica API 22 mai 2014 | 00:00 1407

I s-a zdrobit capul de schele

I s-a zdrobit capul de schele

O zi sfântă s-a transformat în clipe de groază! Un bărbat, de 35 de ani, a căzut de la o înălţime de opt metri, chiar de Sfinţii Împăraţi Constantin şi Elena. Bărbatul se afla în interiorul unui bloc aflat în construcţie, în Mamaia Sat. Victima s-a dezechilibrat şi a căzut în gol de la etajul II. Un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SAJ) Constanţa s-a deplasat de urgenţă în zonă pentru a-l transporta la Spitalul Judeţean. Căzătura i-a fost însă fatală. Bărbatul nu a mai putut fi salvat, fiind declarat decedat după manevrele de resuscitare.

"La faţa locului a fost trimis un echipaj cu medic. Echipajul a ajuns în câteva minute, fiind în zona Năvodari. L-au găsit căzut. S-a lovit de o schelă. El a suferit leziuni traumatice aproape incompatibile cu viaţa. Craniul arăta o fractură prin înfundare. Din păcate nu a mai răspuns manevrelor de resuscitare. Bărbatul a fost declarat decedat după ce a fost resuscitat 46 de minute. Au fost solicitaţi criminaliştii la faţa locului", a declarat, pentru "Replica", medicul Laurenţiu Bădescu din cadrul SAJ Constanţa. Trupul neînsufleţit al bărbatului a fost dus la Morgă pentru efectuarea necropsiei. Inspectoratul de Poliţie Judeţean Constanţa a declanşat o anchetă în acest caz. "Se confirmă evenimentul. Noi am declanşat o anchetă. Urmează să se stabilească identitatea persoanei în cauză", au declarat reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Poliţie. Eugen Bola, şeful Inspectoratului Teritorial de Muncă, nu fusese informat, ieri seară, cu privire la producerea tragediei. "Dacă este vorba de deces, atunci competenţa de soluţionare a accidentului de muncă, dacă este accident de muncă, este exclusiv a ITM-ului. Vom vedea dacă este vorba despre o construcţie în regie proprie şi atunci proprietarul trebuie să ne ofere nişte relaţii sau dacă este vorba despre o construcţie al cărei beneficiar are un contract cu o societate comercială", a declarat Eugen Bola. Vom reveni.

Alexandra VASILE

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218