REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
7.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

TRAGEDIE într-o familie din Cumpăna, înainte de sărbători! Moarte suspectă

TRAGEDIE într-o familie din Cumpăna, înainte de sărbători! Moarte suspectă

Replica API 16 decembrie 2016 | 00:00 231

Oamenii legii au întocmit dosar penal

Oamenii legii au întocmit dosar penal

Tragedie într-o familie din Cumpăna, chiar înainte de sărbători! Un bărbat în vârstă de 66 de ani a fost găsit în curtea casei sale, căzut într-un aşa-zis puţ, acolo unde erau amplasate apometrele. Din nefericire, acesta a decedat. Potrivit primelor rezultate ale necropsiei, se pare că nu lovitura de la cap (din urma căzăturii) ar fi cauzat decesul. S-a întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă.

Pompierii constănţeni au fost solicitaţi să intervină în Cumpăna, pe strada Teiului la nr.18, miercuri, 14 decembrie, în jurul orei 20.00. O persoană era căzută într-o canalizare din curtea locuinţei sale, acolo unde se aflau apometrele. La faţa locului au ajuns şi poliţiştii, dar şi cadrele medicale. Din păcate, nu s-a mai putut face nimic pentru victimă, fiindu-i declarat decesul. Mai exact, A. Petru, în vârstă de 66 de ani, locuia în respectiva casă cu soţia şi fiul, şi acesta din urmă căsătorit.

În cursul zilei de miercuri, 14 decembrie, Petru era singur la domiciliu, trebuind ca la ora 18.00 să meargă să-şi ia soţia de la serviciu. Cum acest lucru nu s-a întâmplat, femeia l-a sunat de mai multe ori. Cum nu i-a răspuns, iar fiul nu era acasă, ea a decis să ia legătura cu un vecin. Acesta a mers să verifice şi nu l-a găsit până ce nu a verificat şi în curte. După primele verificări ale trupului neînsufleţit s-a descoperit o rană la nivelul capului, care ar fi putut fi provocată în urma căderii. A fost transportat la morgă, acolo unde, joi, 15 decembrie, s-a efectuat necropsia.

Potrivit primelor rezultate, se pare că bărbatul nu ar fi decedat din pricina acestei răni, motiv pentru care se așteaptă rezultalele examenului de laborator. Ipoteza care se conturează din ce în ce mai mult este aceea că Petru a mers să citească apometrele, nu se știe la ce oră din acea zi, moment în care i s-a făcut rău și a căzut, decedând din motive medicale. Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614