REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.8° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
14.8° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

TRAGEDIE! Iubita tânărului mort în accidentul de pe DN3: „Dumnezeu mi te-a luat prea devreme”

TRAGEDIE! Iubita tânărului mort în accidentul de pe DN3: „Dumnezeu mi te-a luat prea devreme”

Replica API 17 iunie 2016 | 00:21 230

Accident MORTAL pe DN3, între Constanţa şi Valu

Accident MORTAL pe DN3, între Constanţa şi Valu

Durere mare în familia tânărului decedat în teribilul accident de pe DN3, dintre Constanţa şi Valu lui Traian. Iubita acestuia se simte distrusă, postând un mesaj sfâşietor: „Ştiu că mă vei veghea de sus, dar Dumnezeu mi te-a luat prea devreme”. Pe 12 iunie, cei doi au sărbătorit 3 ani de relaţie, iar Andreea îi amintea mereu cât de mult îl iubeşte, scriindu-i acestuia mesaje în fiecare zi. El lucra ca mecanic - şofer la Dacia asistenţă şi, pe 26 februarie, a plecat cu maşina în ţară, iubita sa rugându-l să aibă grijă cum conduce pentru a se întoarce teafăr acasă. Şi s-a întors. Însă, nenorocirea s-a petrecut pe 15 iunie, la doi paşi de localitatea în care locuieşte, Valu lui Traian.

Potrivit anchetatorilor, nenorocirea s-a produs în jurul orei 17.18, când Daniel Badea, de 31 de ani, a condus un autoturism marca Peugeot pe DN3, dinspre Constanţa către Murfatlar. Ajungând la kilometrul 253, între Constanţa şi Valu lui Traian, a efectuat viraj peste marcajul dublu continuu care separă sensurile de mers, spre stânga, intrând în coliziune cu un taximetru care circula regulamentar. În urma impactului, a rezultat decesul la faţa locului a şoferului din Peugeot şi rănirea a trei persoane din celălalt vehicul, respectiv Marius Ivan (care se afla la volan), Elena Ivan şi Adriana Ivan. Daniel Badea era angajat la Dacia asistenţă şi doar ce terminase programul de lucru. Acesta locuia în Valu lui Traian. Iubita sa, Andreea, a primit cu durere vestea, la fel ca şi toată familia, de altfel. „Dumnezeu să te ierte, iubire! Ştiu că mă vei veghea de sus, dar Dumnezeu mi te-a luat prea devreme, aveam atâtea planuri, iubire! De ce s-a întâmplat asta, de ce???? Nu o să te uit niciodată, te voi iubi mereu, suflelul meu! Dumnezeu să te odihnească în pace”, a scris ea pe pagina sa de socializare, simţindu-se distrusă. Pe 12 iunie, Andreea a sărbătorit 3 ani de relaţie cu Daniel. Pe facebook, ea îi amintea mereu cât de mult îl iubeşte. „Pe măsură ce au trecut anii, m-ai învăţat cum să trăiesc fiecare clipă cu intensitate, cum să mă bucur de culori, de razele soarelui şi de flori, cum să te iubesc. Mă voi gândi mereu cu drag la amintirile nepreţuite pe care mi le-ai oferit. Acum este rândul meu să îţi dăruiesc clipe de neuitat şi să fii sigur că nu te voi dezamăgi! Mulţumesc pentru tot ce ai făcut pentru mine! La mulţi ani, iubire. 3 anişori împreună”, este mesajul de aniversare.

Mesajele de condoleanţe au început să curgă pe internet, toţi fiind şocaţi de teribila veste: “Chipul tău blând a rămas în imaginea noastră . Te-ai retras liniştit, aşa cum ai trăit, în lumea celor buni şi drepţi. O rugăciune, o floare , o lumânare şi lacrimi de durere pe tristul tău mormânt. Dumnezeu să-ţi vegheze somnul de veci. Nu te vom uita chiar dacă ai ales să pleci prea curând dintre noi”, “ Dragul şi bunul nostru coleg, nu te vom uita niciodată şi vei rămâne mereu în sufletele noastre! Nu merită să pleci aşa devreme dintre noi! Dumnezeu să te ierte şi să te odihnească în pace”, “Nu pot să cred, condoleanţe familiei”, sunt doat câteva dintre ele.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367