REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Tragedie la Cernavodă: un cioban a murit intoxicat cu vaporii de la borhotul de struguri

Tragedie la Cernavodă: un cioban a murit intoxicat cu vaporii de la borhotul de struguri

Replica API 15 octombrie 2014 | 23:37 257

Anchetă la o fermă

Anchetă la o fermă

Moarte tragică la Cernavodă! Un cioban a decedat în timp ce încerca să ia nişte struguri dintr-o groapă. Însă, cum aceştia erau fermentaţi, gazele emanate şi-au spus cuvântul. Bărbatul a leşinat, după care a decedat, trupul neînsufleţit fiind găsit în seara de 12 octombrie anul curent. Costică R. avea 56 de ani şi era din Seimenii Mici, dar lucra ca cioban în cadrul unei ferme din extravilanul localităţii Cernavodă. Din câte se pare, în urmă cu câteva zile, proprietarii fermei au adus vreo două remorci cu borhot de struguri, pe care l-au depozitat într-o groapă, acoperind-o cu o prelată. Tescovina era pentru animale, pentru a le suplimenta hrana pe timp de iarnă.

Însă, văzând că mai există şi struguri neatinşi, Costică a intrat în respectiva groapă pentru a-i alege şi pentru a-i lua, cel mai probabil cu scopul de a-şi face vin. Din nefericire, a fost găsit decedat, în seara de 12 octombrie, în jurul orelor 21.25. Anchetatorii au menţionat că nu există alte suspiciuni cu privire la deces, iar pe trupul victimei nu au fost găsite semne de violenţă. Potrivit medicilor legişti, moartea survine, în astfel de cazuri, din pricina intoxicării cu dioxid de carbon. Strugurii fermentează şi emană gaze, care pot fi letale. În cazul de faţă groapa a fost şi acoperită cu o prelată, astfel că nu a fost nevoie decât de câteva minute ca bărbatul să leşine şi de alte câteva pentru a-şi da utima suflare, potrivit cadrelor medicale. Cadavrul a fost depus la Morga Spitalului Medgidia. În cauză poliţiştii au deschis o anchetă.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108