REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
8.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Tragedie la ieşire din Murfatlar: un poliţist a murit

Tragedie la ieşire din Murfatlar: un poliţist a murit

Replica API 13 februarie 2013 | 00:00 219

A intrat cu maşina într-un stâlp!

A intrat cu maşina într-un stâlp!

Tragedie pe drumurile Constanţei! Un poliţist din localitatea Techirghiol a decedat, în noaptea de marţi spre miercuri, în urma unui accident rutier grav, produs pe DN3, la ieşire din Murfatlar, spre Cobadin, lăsând în urma sa o soţie şi un copil mic, de aproximativ 2 ani. Din câte se pare, la volanul autoturismului, marca Skoda Octavia, se afla angajatul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa, Constantin Duţă, de 31 de ani, cu domiciliul în Cobadin. Acesta nu era în misiune, ci în concediu de odihnă. Poliţistul a pierdut controlul direcţiei de mers, iar la kilometrul 242 a intrat în coliziune cu un stâlp de iluminat public, rămânând încarcerat. Un echipaj SMURD a ajuns la faţa locului, victima fiind transportată la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa. Însă, din păcate, la câteva ore, bărbatul a decedat. Într-o clipă de neatenţie, o familie a fost distrusă, în urma bărbatului decedat rămânând lacrimi, durere, dar şi o soţie şi un copil mic, fără surse financiare de lăudat. Potrivit colegilor de serviciu, Constantin Duţă lucra în Poliţie de aproximativ 10 ani de zile, însă abia acum un an a ocupat un post în Techirghiol, întrucât la Poliţia Murfatlar, unde a activat până atunci, au avut loc restructurări. Poliţiştii îşi aduc aminte de tânărul lor coleg ca fiind un om la locul lui şi un familist convins. Însă, acesta se confrunta cu ceva probleme financiare, plângându-se mai tot timpul că îi este foarte greu cu naveta Cobadin - Techirghiol, moment în care şeful Poliţiei din Techirghiol, Vasile Nicolaiciuc, îl încuraja, spunându-i că se vor aranja lucrurile şi poate că se va elibera un post prin Cobadin sau prin apropiere. Situaţia financiară a familiei Constantin era cu atât mai precară, cu cât soţia lui Constantin nu avea un loc de muncă stabil. Ea muncea pe timp de vară la un magazin din Constanţa, în momentul de faţă stând acasă. Însă, din nefericire, noaptea de marţi spre miercuri a fost şi ultima pentru capul familiei, care, din câte se pare, se îndrepta spre casă în timp ce tragedia s-a produs. Menţionăm că zilele trecute două poliţiste din Buzău şi-au pierdut viaţa tot în urma unui accident rutier grav.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pacat nu a apucat sa ii taie motul frateleui meu pacat acum tinem legatura doar cu nasa fratelui meu si cel mic dumnezeu sal ierte
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614