REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

TRAGEDIE la urcarea pe A4! Şoferul unui TIR a murit, după ce s-a răsturnat în şanţ

TRAGEDIE la urcarea pe A4! Şoferul unui TIR a murit, după ce s-a răsturnat în şanţ

Replica API 9 aprilie 2016 | 00:53 223

Scos cu Descarcerarea

Scos cu Descarcerarea

Un teribil accident rutier a avut loc în judeţul Constanţa, în dimineaţa de vineri, 8 aprilie anul curent. Un autotren încărcat cu ciment s-a răsturnat la urcarea pe A4, pe breateaua dinspre DN3. Din nefericire, şoferul a murit pe loc. Poliţiştii rutieri au declanşat o anchetă pentru a stabili împrejurările în care s-a produs nefericitul eveniment.

Militarii din cadrul ISU Dobrogea, cadrele medicale şi poliţiştii rutieri au fost sesizaţi, în dimineaţa de vineri, 8 aprilie, să intervină pe breteaua de la urcare pe A4, dinspre DN3 (drumul care leagă Constanţa de Valu lui Traian), acolo unde un autotren încărcat cu ciment s-a răsturnat. Din nefericire, mastodontul s-a transformat într-un morman de fiare contorsionate, şoferul, Marian Căiţă, în vârstă de 63 de ani, din Murfatlar, rămânând încarcerat. Un echipaj de la Descarcerare a acţionat cu promptitudine, însă rănile suferite de bărbat erau incompatibile cu viaţa, fiindu-i declarat decesul.

“La faţa locului, pompierii au găsit şoferul încarcerat în caroseria autotrenului. Aceştia au decopertat cabina şi au reuşit degajarea persoanei. Din nefericire, în urma accidentului a rezultat decesul conducătorului auto”, a declarat Anca Chiriţă, purtătorul de cuvânt al ISU Dobrogea. Momentan nu se ştie cum a ajuns autotrenul în şanţ, nefiind exclusă ipoteza conform căreia şoferului să i se fi făcut rău la volan. Trupul neînsufleţit a fost depus la morgă, în vederea efectuării necropsiei. Rezultatele vor indica dacă şoferul avea afecţiuni medicale. Poliţiştii au declanşat o anchetă pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs nefericitul eveniment.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218