REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.5° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
11.5° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

TRAGEDIE! O angajată a Primăriei Medgidia s-a SINUCIS!

TRAGEDIE! O angajată a Primăriei Medgidia s-a SINUCIS!

Replica API 9 martie 2018 | 00:15 748

Intervenție de urgență la Medgidia! Militarii din cadrul ISU Dobrogea au intervenit cu promptitudine pentru salvarea unei persoane care s-a aruncat de pe pod, în canal. Se pare că ar fi vorba despre o femeie. La 112 au sunat trecătorii.

Update: potrivit celor aflați la fața locului, femeia are în jur de 50 de ani. A fost scoasă din apă și i se aplică protocolul de resuscitare. Aceasta va fi dusă la Spitalul din Medgidia pentru continuarea protocolului de resuscitare.

Update 2: La spital, femeia a fost declarată decedată!

Femeia lucra la Primăria Medgidia, la Taxe și Impozite!

Update 3: Femeia care a decis să-și încheie socotelile cu viața, aruncându-se de pe podul rutier de la Medgidia, în canalul Dunăre - Marea Neagră, a fost identificată ca fiind Dana P.. Aceasta lucra la Primăria Medgidia, la Biroul Taxe și Impozite. Potrivit informațiilor noastre, aceasta avea probleme la serviciu și, de ceva timp, era apatică, existând posibilitatea să fi suferit de depresie.

”Nu știu să fi avut probleme la serviciu... Eu o cunosc de 6 ani. Eram colege de muncă, dar și vecine. Ne întâlneam la biserică duminică de duminică. O femeie extraordinară, o familie onorabilă. Nu am simțit și nu am văzut niciodată să fi avut probleme. Suntem șocați și nu ne explicăm gestul ei. Nu ne vine să credem. Este o tragedie. Știu că avea probleme de sănătate, fusese în concediu medical și revenise recent. Cu inima suferea. A spus că ia tratament...”, a declarat, pentru ”Replica”, Luminița Vlădescu, viceprimarul din Medgidia. Precizăm că femeia era căsătorită, avea un copil și se pare că în familie nu avea probleme.

În dimineața de vineri, 9 martie, a oprit autoturismul pe pod, a coborât și s-a aruncat în apă, peste balustradă.

Momentan nu a fost găsit vreun bilet de adio!

L.C.

Citește și: Femeia care a MURIT după ce s-a aruncat de pe pod lucra la Primăria Medgidia!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Demisia este un act unilateral de vointa,nu e nevoie sa fie acceptata...
1
2
Fara a supara pe cineva, incerc sa ii dau o explicatie domnului Vasile. Dana era un coleg extraordinar, demisia nu i s-a aprobat tocmai din acest motiv, ca noi toti voiam sa o putem ajuta sa treaca de momentele dificile prin care trecea. Nu avea probleme de servici, doar , probleme de sanatate. Se propuse sa fie mutata la un alt departament, care nu era la fel de solicitant. Noi toti o iubeam,era un om deosebit.
2
0
Cea -ti facut ma va-ti unit cu toti si a-ti omorat-o.Criminalilor.
7
1
Sefa ei are constiinta, daca nu, sa se chinuie la fel ca aceasta doamna care a fost terorizata pana a ajuns la depresie. Sa vedeti pe cine aduce in locul ei, ca asta a urmarit, sa scape de ea si sa-si aduca cunostintele. Se impune o ancheta la acest serviciu. Pacat ca nu s-a gandit la baiatul ei. Dumnezeu sa o ierte!
6
0
Nu e de mirare, la acest Serviciu din cadrul Primariei se lucra sub stres. Da, era stresata de sefa ei care se purta urat cu ea, fara sa aibe vreun motiv anume. Pacat ca era o fata cu bun simt , saritoare, corecta, si constiincioasa. Pentru cel cu licitatia, nu avea legatura cu licitatiile. Sefa ei stie cel mai bine cum era, si poate isi aduce aminte ca a facut-o sa sufere.
11
0
Viceprimarita lui peste prajit spune ca nu stie de ce s-a sinucis femeia. Eu zic sa o intrebe pe cotoroabta batrana din Primarie, penala directoare economica Luminita Ivan.
8
1
De ce nu s-a facut o ancheta interna? Toata lumea din primarie stie ca femeia asta era terorizata la locul de munca si nu este singura. Isi daduse chiar si demisia dar nu i-a fost acceptata. Primarul Vrabie cunostea foarte bine situatia si nu a luat nici macar o masura. Si stiti de ce? Pentru ca nu-i pasa de nimeni si de nimic. Ce conteaza ca a murit un om, un suflet curat? El se implica doar atunci cand este vorba de paranghelii si circ ieftin. In rest, e dezastru si in primarie, dar si in Medgidia. O vor avea pe constiinta, asta daca au asa ceva ..
13
1
Pe femeile care lucreaza la taxe si impozite le cunosc foarte bine si stiu ca lucreaza pe rupte , mai ales de la schimbarea primarului . Daca , de vina pentru caderea psihica a acestei angajate este seful de compartiment , sau vice-primarul , care avea atributii in domeniu , acestia trebuie demisi de urgenta ! Primarul trebuie sa dispuna de urgenta o ancheta in acest sens ! Urat lucru , cand mor oameni in putere ...
12
1
saraca a stiut de ce si-a luat viata probabil a semnat aiurea licitatii etc numai codruta este de vina ptr ce se intampla
3
7
dumnezeu sa o ierte.....o doamna draguta care vorbea frumos si ajuta omul in cadrul serviciului ce il avea....
11
0
6500 de vizualizari in crestere
4
0
Cred ca Palaz vorbeste de alta stire, cred ca-i fumat! Dumnezeu s-o ierte.
6
4
Dumnezeu s-o ierte!
11
0
Exact ! Un comentariu demn de Palazu' !
12
0
BAGO IN MORTII MATII SI PE CHARLIZE THERON LA PUSCARIE CA A FUMAT ETNOBOTANICE
2
10

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369