REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.1° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
8.1° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Tragedie: O asistentă medicală a fost ucisă pe trecerea de pietoni, la două zile după un accident similar la Suceava

Tragedie: O asistentă medicală a fost ucisă pe trecerea de pietoni, la două zile după un accident similar la Suceava

Replica API 16 noiembrie 2018 | 00:00 239

O asistentă în vârstă de 42 de ani din Iași a murit după ce a fost lovită de o mașină, condusă de un bărbat de 80 de ani, în timp ce traversa alături de soțul ei pe trecerea de pietoni. Decesul vine la 2 zile după ce o femeie jandarm a murit, lovită cu mașina pe trecere, în Suceava.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Iași, Ioana Buștiuc, a declarat că accidentul a avut loc pe 8 noiembrie, în zona Bucium, din Iași.

O femeie de 42 de ani, asistentă medicală, și soțul ei au fost loviți de un autoturism în timp ce traversau regulamentar o stradă din oraș.

"În jurul orelor 19.00, un bărbat de 80 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe șoseaua Bucium, din municipiul Iași, la trecerea de pietoni, a surprins și a accidentat două persoane, un bărbat și o femeie, care traversau regulamentar. În urma impactului a rezultat rănirea femeii și a bărbatului, care au fost transportați la spital. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. A fost întocmit dosar penal", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Iași.

După accident, asistenta medicală a fost transportată la Spitalul de Neurochirurgie din Iași, în stare gravă, fiind supusă unei intervenții chirurgicale. Toate eforturile cadrelor medicale s-au dovedit a fi zadarnice, femeia de 42 de ani murind, în noaptea de joi spre vineri, la spital.

"A murit în noaptea de joi spre vineri. A ajuns la spital în stare gravă de la început, în urmă cu o săptămână", a declarat Florin Grămadă, purtătorul de cuvânt al Spitalului de Neurochirurgie.

Soțul femeii de 42 de ani este internat la Spitalul "Sfântul Spiridon" din Iași.

Miercuri, o femeie jandarm și fetița ei în vârstă de un an și jumătate au fost spulberate pe o trecere de pietoni din Suceava, de un șofer care circula cu viteză foarte mare în oraș. Din cauza rănilor grave, femeia, în vârstă de 40 de ani, a murit.

stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mai citeste. Nu doar despre moarte cerebrala ci,despre costuri cu viitorii salvati care sunt doar niste morti mai intarziati la groapa.Poti sa si sponsorizezi medicatia lor permanenta,generoaso sau generosule! Cat pt prelevati primele care aprind lumanari inainte de prelevare sunt asistentele.Oare de ce? E ,,tehnica,, bio sau imoral?
0
1
Si daca se recolteaza organe, ce? Ce mai conteaza daca persoana e in moarte cerebrala? S-a dus si nu se mai intoarce. Macar prin prelevare de organe mai ajuta un copil, un tanar, oameni care altfel ar muri si ei.
1
0
La Sf Spiridon se recolteaza organe.Ca sa stiti...
0
2

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614