REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
14.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

TRAGEDIE: O tânără s-a spânzurat la Eforie din pricina certurilor cu soţul

TRAGEDIE: O tânără s-a spânzurat la Eforie din pricina certurilor cu soţul

Replica API 13 ianuarie 2016 | 00:19 265

Descoperire șocantă la Eforie! O femeie de 29 de ani a ales să-și încheie socotelile cu viața într-un mod cât se poate de cumplit. Aceasta s-a spânzurat în locuința sa din zona blocurilor sociale din Eforie Sud, după o ceartă cu soţul. Înainte de gestul extrem, tânăra a lăsat un mesaj de adio, dar a luat şi mai multe pastile.

Nenorocirea s-a petrecut miercuri, 13 ianuarie. Olivia M., de 29 de ani, era căsătorită de puţin timp. Însă, se pare că mariajul ei nu decurgea tocmai bine, dovadă fiind şi faptul că tinerii nu mai locuiau împreună. Chiar şi aşa, se pare că au continuat certurile între cei doi, iar ultima răfuială i-a fost fatală Oliviei. Aceasta i-ar fi scris bărbatului un mesaj de adio pe o reţea de socializare, după care a luat mai multe pastile şi apoi s-a spânzurat. A fost găsită în debaraua locuinţei sale, din blocul C1 din Eforie Sud, zona blocurilor sociale. Cel care ar fi sunat la 112 a fost chiar soţul, la fața locului ajungând o ambulanță și polițiștii. Din păcate, cadrele medicale nu au mai putut face nimic pentru victimă, constatându-i decesul. Potrivit primelor cercetări, nu sunt suspiciuni cu privire la deces, toate ipotezele ducând către un suicid. Trupul neînsuflețit a fost depus la morgă în vederea efectuării necropsiei. Polițiștii au declanșat o anchetă în vederea stabilirii împrejurărilor în care s-a petrecut nefericitul eveniment. Rudele şi prietenii Oliviei au rămas şocaţi la aflarea veştii. “Eu refuz să cred asta. Te cunosc, tu ești o persoană puternică, ești o fată plină de viaţă, cu sufletul mare! Ce am vorbit noi că divorțam amândouă în acelaș timp? Şi tu... ce faci?? Nu se poate!”, “Of, Doamne! Nu îmi pot reveni, o veste tragică, simt un gol în inimă de când am auzit. Fată frumoasă, mică şi gingașă!”, “Oly, nu se poate aşa ceva! Dumnezeu să te odihească, nu te vom uita niciodată” sunt doar câteva din mesajele prietenilor, postate pe Facebook.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102