REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
8.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

TRAGEDIE pe A4: două persoane au rămas fără picioare, un copil a fost şi el rănit!

TRAGEDIE pe A4: două persoane au rămas fără picioare, un copil a fost şi el rănit!

Replica API 4 august 2017 | 00:00 341

Accident rutier teribil pe A4, cu 3 victime, pe sensul dinspre Ovidiu către Agigea (în zona localității Cumpăna). Joi, 3 august, șoferul unui autoturism marca Ford a pierdut controlul direcției de mers și a intrat în parapet, bara străpungând caroseria mașinii. Din păcate, două persoane s-au ales cu picioarele amputate, fiind vorba despre doi soți. Copilul acestora a fost rănit și el, dar starea lui este stabilă.

Era în jurul prânzului când s-a produs nenorocirea, vehiculul fiind cu numere de Brașov. Din păcate, imaginile de la fața locului au fost dramatice: sânge mult și țipete de durere. Primul care a ajuns la locul accidentului este agentul șef principal Aurelian Coliș, din cadrul Serviciului Rutier, care nu a stat pe gânduri și a intervenit. Când a observat că victimele aveau membrele inferioare secționate, a cerut în rândul celor aflați la fața locului o curea pe care a folosită pe post de garou. A scos copilul din mașină, care se afla între banchete, fiind preluat de către o ambulanță. Imediat a ajuns o autospecială de stingere cu modul de descarcerare și ambulanțe SAJ. Elicopterul SMURD s-a deplasat, de asemenea, la fața locului.

Circulația pe A4 a fost oprită, echipajul de Descarcerare lucrând la degajarea parapetului afectat în urma ccidentului rutier. Victimele au fost transportate la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța, dar, din păcate, nu s-a putut face nimic în ceea ce privește membrele inferioare ale celor doi soți. "În urma unui accident rutier, s-au prezentat la Serviciul de Urgență 3 pacienți, soț, soție și copil, care au prezentat leziuni severe. O pacientă cu amputație traumatică bilaterală de gambe, un pacient cu amputație de gambă stângă și cu leziuni serioase, care pun în discuție lezarea severă a pachetului vascuar nervos la gamba dreaptă.

Tânărul pacient, copilul, este stabil. Nu la fel putem spune și despre pacienții adulți. Se află în Terapie Intensivă, în observașia unei echipe interdisciplinare de chirurgi anesteziști. Din păcate, pacienta a venit cu gambele amputate traumatic și pacientul cu un membru amputat traumatic... Principalul obiectiv este să-i menținem în viață ", a declarat dr. Bogdan Câmpineanu din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanța. În cauză, oamenii legii au declanșat cercetările, urmând a se stabili împrejurările în care s-a petrecut nefericitul eveniment.

Liliana CHIRU, Claudia Corbu

Video:

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
parapetul ala nu trebuia sa se rupa ci sa se indoaie chiar si sub actiunea unui tir plin cu pietre.
4
0
Aceste fapte in care oameni aflati la datorie salveaza vieti trebuiesc mediatizate ! nu maneliiste care au murit si tiganoi borfasi care au Lamborghini !
6
0
Bai bula, daca iti taie si tie careva picioarele iti garantez ca mama bucurestiului nu ti le mai pune la loc. Ideea e sa ajungi cat mai repede la spital, e vorba de secunde aici.
7
1
Avem si in Cta medici buni...de multe ori astfel de pacienti nu pot fi transportati.Nu este rea vointa din partea medicilor, cu siguranta dupa stabilizarea lor vor fi transportati.
3
1
Te doare prostia? Daca da, du-te in... Bucuresti !
3
1
Transportati cu elicopterul Smurd in capitala. Cel mai bun doctor din Constanta este trenul e Bucuresti!
2
6

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614