REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Traian Băsescu:

Traian Băsescu:

Replica API 30 noiembrie 2019 | 00:00 771

"Ăsta e nivelul lor. Nivelul cartierelor rău-famate, al cartierelor în care nu e apă curentă și electricitate. Ei sunt la nivelul lampă cu gaz. Ăsta e nivelul conducerii PSD și atunci să nu se mire că obțin rezultatele pe care le obțin, pentru că prostia, incultura, lipsa de voință de a citi ies la iveală și atunci nu i se mai poate adresa ca suporter decât un român ca și ei, român care nu trebuie disprețuit pentru că nu a vrut să se facă senator sau să ajungă ministru, a stat decent în banca lui. Pe când ei, după ce că sunt needucați, au vrut să se facă și miniștri, și senatori, să conducă țara. Aici e marea problemă pe care o are PSD în momentul de față. Se răfuiesc ca în ghetourile din jurul Parisului"

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
bai base,mai bine ai tacea.Tactu apvist stie ce spion kgbist turnator a produs? Cita spaaga ai luat? Ne-ai imbogatit cu latzeii udrea,sulfina,benzina,rovana,roxana,anca boagiu,etc,toate matracucile alea semianalfabete promovate de tine. Mai bine taci si sa-ti de Dzeu sa dai banii furati de la noi la doctori,sa n-ai parte de sanatate,tu si gasca voastra de hoti sperlamentari securisti turnatori!
0
0
Intr o tara normala turnatorul asta era in puscarie de mult. Dar asta nu este o tara normala. 6 milioane de prosti au votat un hot dovedit ca presedinte.
0
0
bai orbule, una e sa arestezi si sa condamni infractori fie ei si politicieni si alta e sa faci politie politica ai inteles? daca era asa cum spui tu era si el si frasu la puscarie si blaga si videanu si berceanu nu numai unii care deranjau chiar daca meritau sa fie acolo!!!
1
0
Kakati cu ochi, Romani prosti, pai bai fraierilor, asa chior si cu flota vanduta, apropo habar nu aveti cum ajunsese flota, dar ma rog, pe timpul lui Basescu au inceput sa fie arestati politicienii, pt prima data in istorie si inclusiv pe frate-su a lasat sa fie arestat, ia sa vad cati Romani ar accepta sa i se aresteze fratele!... Daca nu era chioru asta l-am fi avut pe Nastase si am fi fost la sapa de lemn acum!
1
2
Spuneti voi ca a furat flota actul de. vinzare cumparare apare acolo alt mandatar din partea ministerului transporturilor ,sunteti manipulati.
2
1
si a ta careai furat flota romaniei unde sunt bani hotule
1
3
Chiorule esti o mizerie de om impreuna cu frac-tu contrabandist de arme. A-ti vandut toata flota Romaniei, construita cu sudoarea a sute de mii de oameni, 500 nave. Unde ai pus banii gainarule, meriti numai flegme in chelie.
2
2
Si inghit si muia cu cacat transmisa de milioane de romani !!!
6
4

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218