REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
23.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Traian Băsescu a cerut să fie CONFRUNTAT cu Gabriela Firea. Bolcaş: "E o tergiversare"

Traian Băsescu a cerut să fie CONFRUNTAT cu Gabriela Firea. Bolcaş: "E o tergiversare"

Replica API 12 septembrie 2015 | 00:14 168

Traian Băsescu a cerut să fie confruntat cu senatorul PSD, Gabriela Firea, în dosarul de ameninţare, a anunţat avocatul Lucian Bolcaş, după audierea de vineri de la Parchetul General.

Traian Băsescu a fost audiat, vineri, timp de o oră la Parchetul General. Fostul preşedinte a fost chemat să dea declarații în dosarul în care este acuzat că a amenințat-o pe Gabriela Firea. La plecarea de la Parchet, Băsescu a spus că se apără şi va continua să se apere în acest dosar.

Avocatul Gabrielei Firea, Lucian Bolcaş, a declarat, la rândul său, la plecarea de la Parchet, că, în timpul audierilor de vineri, s-a întâmplat ceea ce se aştepta să se întâmple.

"Şi anume sa se traga de timp. Sa se gaseasca o modalitate ca sa amane solutionarea acestui dosar, ceea ce inculpatul Traian Băsescu a practicat astăzi.

S-a invocat imprejurarea ca, in ordonanţe succesive, nu este o referire directa la fapta care e considerata amenintare si nu e o descriere a acestei faptei si nici macar a consecintelor pagubitoare ale faptei reclamate. Este prima data cand vorbesc despre continutul dosaului, dar de data aceasta modalitatea folosită ma obliga sa o fac. În toate ordonantele procuraturii se refera la exprimarea inculpatului Traian Basescu in sensul ca doamna senator sa isi vada de treabă pentru ca altfel nu isi va găsi barbatul acasa", a declarat Lucian Bolcaş.

Întrebat dacă mai durează pronunţarea, avocatul a spus că o soluţie va fi dată în cursul săptămânii viitoare.

"Este o tergiversare, pentru că s-a mai solicitat in continuare pe aceeasi idee, nu se dau declaratii, dar vreau sa dau declaratii. S-a solicitat, fără să se dea declaraţii, o confruntare cu doamna Firea. Urmeaza sa se pronunte procurorul de caz" a mai spus Bolcaş

Citeşte mai mult pe RTV.NET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367