REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.3° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
9.3° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Traian Băsescu a explodat, după acuzația că ar fi primit bani de la Securitate: Jalnicii propagandiști servesc patria!

Traian Băsescu a explodat, după acuzația că ar fi primit bani de la Securitate: Jalnicii propagandiști servesc patria!

Replica API 12 septembrie 2019 | 00:00 200

Traian Băsescu

Fostul președinte Traian Băsescu reacționează virulent la documentul publicat de Radu Cristescu, trecut de la PMP la PSD, document prin care se arăta că a primit bani pentru serviciile aduse Securității. Traian Băsescu susține că nu avea pentru ce să primească acești bani, iar întreg scandalul este menit să pună presiune asupra judecătorilor care vor da verdictul în acest dosar.

„Jalnicii propagandişti Servesc Patria! Da, dar nu pe a noastră, a românilor, ci pe a lor.

O luptă disperată de compromitere a Preşedintelui României care a condamnat comunismul şi a dispus transferul arhivei fostei securităţi către CNSAS.

Actorii care alimentează presa şi justiţia cu interpretări false a unor documente dar şi cu documente falsificate sunt:

CNSAS – interpretări false generate de substituirea unor texte;

Proaspătul şi răsplătitul Secretar de stat Radu Cristescu - publică documente false pe facebook;

Trustul Intact promovează cu disperare şi interpretările incorecte ale CNSAS dar şi documentele false publicate de răsplătitul Secretar de Stat Radu Cristescu.

Amărâţii se fac a nu pricepe că la bordul navelor sau în porturi străine nimeni nu făcea propaganda comunistă nici măcar pe vremea lui Ceauşescu.

Sau, conform proaspătului răsplătit Radu Cristescu, vreţi să convingeţi pe cineva că fiint reprezentant al companiei la Anvers strângeam docherii belgieni pe cheuri şi le vorbeam despre binefacerile comunismului, drept pentru care Securitatea, însuşi Iulian Vlad, au hotărât să mă răsplătească dându-mi o primă de 1400 USD?

Sau încercaţi să faceţi presiuni pe judecătorii care vor pronunţa sentinţa în procesul CNSAS vs. Băsescu?

Oricare ar fi motivaţia, sunteţi jalnici!”, scrie Traian Băsescu.

stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Stai linistit Base pentru ca nu a cerut nimeni sa ti se deschida dosar penal pentru ca ai colaborat cu securitatea,ce Nea Nelu a patit ceva pentru ca a fost in conducera P.C.R.adica aia care ii spuneau securitati ce informatii ii interesraza.Si tu si nea NELU dar si alti oameni ati facut multe prostii cu iz penal dupa 22 12 1989 adica dupa fuga lui nea Nicu cand ati confiscat revolutia comunistilor.Mai tii minte ce i-ai spus lui Nastase:"ce soarta are si pe poporul asta ma Adriane a ajuns sa isi aleaga presedintele dintre doi comunisti".
2
0
Bai aratare, la care patrie te referi cand spui patria noastra? A ta si a lui berceanu si blaga si videanu si udrea???? Care au jefuit tara asta prapadita!!! Ipocrit de doi bani, daca justitia asta pe care ai distrus o chiar tu, nu te va pedepsi, Dumnezei o va face sigur, pentru tot raul facut tarii!!!! Teme te de Dumnezeu chiar daca nu crezi in El!!!
3
0
Mai jegule de Base, nu mai timp sa doresc multe de la viata sta post basista dar poate totusi apuc ziua cand procurorul Otel - dosar flota se va bucura cand vei aunge dupa gratii. Ordinarule, cat tupeu poti sa ai sa zici ca nu stiai ca CI-istul nu era de-al securitatii.
3
0
Chiorule, sampaliule, piratule, du-te dracu si lasa-ne in MM in pace. Cum dracu a candidat asta la toate cele pana acum cu atatea dosare natia mamii lui
4
0
incredibil, a turnat si chiorul pt bani, dupa care a ajuns presedinte si a vandut toata flota. frasu Mircea trafic de arme, lasa sa treaca drogurile in port, inhaitat cu tiganii cutitari, familie de tot rahatul.
7
0
Bai bhase minti de ingheata apele, dar ponta al nostru te intrece !
8
0

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369