REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
13.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Traian Băsescu anunță iminența concedierilor de la stat: Aparatul bugetar e cel mai mare furnizor de cheltuieli

Traian Băsescu anunță iminența concedierilor de la stat: Aparatul bugetar e cel mai mare furnizor de cheltuieli

Replica API 12 octombrie 2019 | 04:58 607

Fostul președinte al României, Traian Băsescu, anunță PNL că va fi nevoit să facă reduceri în aparatul bugetar.

"Și eu vă spun că e o gaură de miliarde. Problema e că azi spunem că nu ne atingem de pensii și salarii. În mod categoric vor trebui reduse cheltuielile, iar ele trebuie reduse foarte rapid. Cel mai mare furnizor de cheltuieli în care se poate intra este aparatul de stat care e gigantic . El trebuie redus. Dar problema e să nu fie redus peste noapte, să arunci în stradă sute de mii de oameni", a declarat Traian Băsescu.

stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Tocmai asta a inteles BOC piticul atomic asa prost cum spun P.S.Disti ca este a luat cativa absolventi de I.T de la Universitatea Cluj si i-a pus sa faca programe pentru accesarea de fonduri europene si alte lucruri ce tin de contabilitate si altele.Asta se putea face si la Constanta dar atunci nu se mai putea sa se dea contracte la prieteni sau sa se fure prin tot felul de alte metode bani din primariile din oras si judet.
2
0
Am cheltuit milioane de euro si-am realizat aproape cea mai tare retea IT din lume! Toti stam in fata unui PC si putem emite, semna , aviza online orice document pe care cu un simplu clik il trimiti tuturor celor responsabili. Documentul respectiv este semnat prin semnatura electronica si retransmis decidentilor! La ce draku am umplut noi primariile cu atatia trantori care se uita la un PC ca la o oglinda! Habar nu au de un excel, sa realizeze un tabel sau folder cu documente..De oameni competenti si eficienti avem nevoie nu de obedienti ca asta ne costa pe toti!
2
0
dc sa dea oameni afara ca sa ii angajeze pe ai lor ? Sa reduca nr de parlamentari si pensiile nesimtite unde s a pomenit pensii de sute de mii sa se dea la toata lumea dupa contributivitate nu dupa 4 ani in parlament ai pensii dar nu se ating de ele pt ca si ei beneficiaza de ele , daca sant corecti si lupta pt tara sa o dovedeasca sa aibe curaj si bun simt
3
0
Cand spui bugetari cred ca te referi si la legalizarea votul popular :maxim 300 de parlamentari pentru ca tot la conducta de la buget sunt conectati si astia,ceilalti sunt opera legi date de guvernul PSD. ALDE care le-au spus directorilor de la stat,primarilor si ministrilor :faceti ma ce vreti cu bani pentru ca nu mai are voie nimeni sa va faca dosar penal pentru felul cum cheltuti bani institutiilor pe care le conduceti si nu a trebuit sa li se spuna de doua ori hotilor ca au liber la furat.
2
0
auzi cacatul dracului om insemnat de d-zeu iar vorbeste de taieri de salarii ca in 2010 cand a taiat dar numai lui si lui Udrea nu a taiat.Infractoarea dracului a facut milioane de euro pe timp de criza, iar acum desi este condamnata definitiv se plimba liber.Basescule ai fost turnator ce aparare de 3 lei cica nu sita ca ci- isti cunt securisti, el care le stie pe toate.
2
0
PSD-ul a umplut institutiile statului de bugetari cu salarii mari, care nu-si ppot justifica activitatea. Sa ne spuna de unde au banii pentru a plata acestor avantaje materiale exagerate !! PSD este partidul unei paturi sociale !! Cei care muncesc si platesc impozite si diferite taxe, nu se vad reprezentati de acest partid. S-a creat o ura intre bugetari si cei din productie care platesc impozit. Romania are prea multi bugetari raportat la numarul populatiei !
4
0
Din pacate, nu se poate reusi reducerea angajatilor inutili precum: -consilierii parlamentari sau ministeriali in numar de cativa zeci pentru fiecare parlamentar sau ministru in parte; -directori adjuncti, tehnici, de calitate etc. care doar plimba hartiile dintr-o camera in alta; -desfiintarea gaurilor negre formate din companiile publice care au pierderi anuale de milioane de euro; -nu in ultimul rand, eliminarea tuturor pensiilor speciale, insa asta nu se va face niciodata fiindca aprobarea ei trebuie sa treaca prin mainile parlamentarilor, care nu si-ar taia singuri venitul suplimentar.
6
0
Bai turnatorule, ai un tupeu nesimtit de nu s-a mai vazut, tu vorbesti kiorane care ai lasat fara munca o gramada de oameni? ptiu jigodie...dispari mah!
14
8
Asa cum ai mai facut tu cu mii de ceferistii, i-ai lasat fara serviciu, amagindu-i cu niste compensatii de bani, om rau si neghiob ai vrut numai raul poporului, numai rele ai facut, ascunde te chiorul natiunii ! Ai lasat capul familiei,cu copii, fara serviciu, oameni cu vechime si specializare in cfr! Acum la alegeri apari ca o fantoma sa iti tot dai tu cu presupusul, sa mai prinzi vreun ciolan! PMP NU VA VOTA NIMENI! DU TE IN PARTIDUL PENSIONARILOR BASHITI LA CUR! ACOLO E LOCUL TAU
17
6
Cei care vor sa lase oameni pe drumuri, sa taie pensii, salarii cred ca au auzit de Targoviste. BERGENBIER
9
4
Imi pare bine ca vine din nou dreapta la putete cu taieri de pensii si salarii.
7
11
Cum ai facut tu chiorule , ai taiat salariile si lu Nuti ii dadeai sa toace banii pe la Paris , ca era ministrul Dezvoltarii. Si s-a dezvoltat tanti Nuti maxim
23
2
Ba chiorule, taiati pensiile speciale, ca sa acoperiti gaura.
20
6
Abia astept sa i vad pe toti bugetarii care au votat impotriva psd cum o sa si ia m.....
11
11
Esti urat de oameni
13
5
10 caractere
8
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614