REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
12.4° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Traian Băsescu, atac dur la adresa lui Petre Daea: ‘Marș afară Daia!’

Traian Băsescu, atac dur la adresa lui Petre Daea: ‘Marș afară Daia!’

Replica API 28 iulie 2018 | 03:22 391

Fostul președinte al României Traian Băsescu, a postat un mesaj cu critici dure la adresa lui Petre Daea, ministrul agriculturii după ce acesta a comparat stituația porcilor afectați de pesta porcină cu evreii uciși la Auschwitz.

„Marş afară, Daia!

Un ministru idiot care pune semnul egal între incinerarea porcilor bolnavi de pestă porcină şi incinerarea a milioane de evrei maturi şi copii la Auschwitz, nu poate fi decât o ruşine pentru o naţiune care produce un specimen de teapa lui Daia.

Marş afară din Guvernul României clown nenorocit. Să nu mai ieşi din casă de ruşine toată viaţa ta, rebut uman ce eşti.”

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
sa iti dau muie si sa o fut pe mata in cur javra basista ordinara.
2
1
Basaul si ajutoarele lui materiele si morale sunt lcacati la fel cu toti cacatii din istoria mondiala. E la un loc cu Saddam,cu Hitler,cu Pol Pot,cu alte jivine international.
3
2
Sa-l iubim in gurita pe ioropeanu!
5
2
Bai, ia sa va fut eu in gura cu cacatul lui base !!! Futu-va-n gat de pesedei jegosi !!! Muie cu cacat !!! La toti postacii pesedei !!!
3
7
Singurajavra ordinara este numita Traian Basescu cel care a taiat salarii, pensii, a facut imprumuturi externe fara acoperire, a vandut flota ca si cum era a lu tasu, a fraudat si furat voturi si turnat la fosta securitate pentru ai fi lui bine. Un meam de oligofreni
8
4
A TAIAT PENSIILE SI SALARIILE!
7
4
tudorel are dreptate la faza asta,ca si porcul infestat de pesta africana care nu are leac ,jidanul se naste cu microbul in sange care-l face inapt pentru munca el in viata lui nu face altceva decat sa profite de munca altora,povestile despre chibuturile khazarilor din israel facute dupa modelul tovarasiilor organizate de legionari nu sunt decat niste inchipuiri,in 48 jidanii au izgonit palestinienii din tara lor in gaza sau aiurea dar au avut grija sa pastreze suficienti de multi care sa le faca treaba
3
2
citi ti-au spus tie mars afara si degeaba te-ai facut ca ploua si ai inpartit si bani dela fmi facind terenuri de fotbal in panta mars tu
7
3
Hotule cu neamu tau de infractori si semianalfabeti.Ai vandut tara americanilor ca sa nu dai socoteala.
10
3
Mars, la pizda ta din Costa Rica.
7
3
ma chiorule, dar pentru jaful de miliarde de la ministerul dezvoltarii patronat de tine si de Udrea cine raspunde ? Pentru despagubirile de miliarde de la ANRP cine raspunde ? Ai furat prin interpusi miliarde de dolari in timp ce ti-ai batut joc de oameni taindu-le salariile, marind tva-ul, lasand cursul valutar sa explodeze. Ai bagat milioane de romani intr-un cosmar, s-au sinucis oameni din cauza ta, ma gaozar batran. Sa-ti dea Dumnezeu dupa cum meriti, copii si nepoti handicapati.
8
3
Dispari din tara Javra Ordinara
9
3
tu trebuia sa fi in puscarie , hai sictir mosule !
9
4
Basescu taci dracului ca suntem satui de tine si de toata mizeria pe care ai lasato in urma ta . Esti un golan mizerabil . Nu esti mai dihai decat
9
4
Daea a vorbit fara cap,s-a exprimat ca curul insa nu pentru ca asa ar fi el,ci pur si simplu din greseala,cum se intampla cu absolut toata lumea in viata asta. Omul in schimb chiar este un adevarat meserias in agricultura,iar indemnul de ,,mars afara'' I se potriveste manusa tocmai lui Base. De fapt a si fost gratulat pe merit cu acest indemn de politia Romana. Referirea nefericita a lui Daea la Aushwitz era indreptata catre cuptoarele de acolo,nicidecum la ce intra in cuptoare,dar interpretarile voit culpabilizante le fac cei obisnuiti cu asta.Base,Romania e fericita ca esti dat la o parte !
10
4
Mars si tu dupa Udrea, futu-te-n gura de nenorocit! Chiorule!
10
4
era mai lucid omu beat decat astia toti trezi. betia trece prostia ramane.
5
5
betivii ? asta si-a batut joc de Romania si romani .
14
6

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369