REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.9° Constanța Mar., 16 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6701
17.9° Constanța Marți, 16 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6701
 

Traian Băsescu, atacuri ca în perioada de glorie

Traian Băsescu, atacuri ca în perioada de glorie

Replica API 18 februarie 2019 | 00:00 163

Traian Băsescu se războieşte cu unii formatori de opinie, ca în perioada în care se afla la Cotroceni. Scandalul extrădării lui Nicolae Popa, fostul şef FNI, care a dus la punerea sub urmărire penală a Laurei Codruţa Kovesi, este comentat de fostul preşedinte. Acesta condamnă abordarea unor jurnalişti şi analişti, prin care se încearcă o victimizare a lui Popa, relatează stiripesurse.ro

"Să vină Nicolae Popa la televizoarele patriei!

Da...Nicolae Popa, prezentat de Antena 3 ca victimă, trebuie să vină la toate televizoarele patriei să ne explice cum el, care a jefuit peste 300 000 de români, a fost adus în ţară ilegal şi abuziv.

Propagandiştii televizaţi specializaţi în dezinformare Abraham, Chireac, Gâdea, Badea, Buşcu şi mulţi alţii au nevoie să-şi întărească echipa cu un om calificat cunoscător al „drepturilor omului” care a devalizat FNI furând banii a peste 300 000 de români.

Nicolae Popa trebuie integrat rapid în echipele de dezinformare care bântuie zilnic televiziunile pentru că este calificat să explice cum a putut abuzivul Stat Român să-i încalce „drepturile” de condamnat, stricându-i şederea tihnită de sub soarele Indoneziei, în frumoasa staţiune turistică Bali.

Hai Gâdea, hai Buşcu, hai Chireac, hai Abraham, hai Badea, hai.......strigaţi, chemaţi oameni în stradă, condamnaţi cu mânie şi cu pumnul ridicat Regimul Băsescu, rupeţi-vă „în direct” hainele de pe voi, puneţi filmuleţe cu borfaşii de rang înalt care au primit sacoşe cu bani de la FNI şi nu uitaţi să vă puneţi pe ecran sloganul „DREPTATE PENTRU NICOLAE POPA !”

Să vină Nicolae Popa la televizoarele patriei!", scrie Băsescu pe Facebook.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Suge-reaza, cu mesajul "a furat 300 000 de oameni", ca prin asta nu mai are dreptul sa spuna ca si unul ca Basescu ii poate fura lui drepturile, scuzat fiind de furtul anterior al lui Popa. Jeg batran, esti inca toxic. Iar toxicitatea ta sta taman in faptul ca un idiot sinistru ca "pensionar" sau "roman", sau "muie psd" pun botul la vrajeala ta ca mustele trompa pe cacat!
5
1
Poza unui nenorocit de om. Javra ordinara
6
3
T.Basescu, hotul striga tare hotii, tocmai el care a adus Romania in faliment, si material si politic. Insa se pare ca mai sunt ziaristi facuti pe genunchi si fituici care il proslavesc. Asa e Replica?
6
4
dar tu esti deja intara, de ce nu ne spui care e reaba cu flota disparuta?asa ca sa dai tu un exemplu altora!
6
6
Kovesii daca a luat bani de la Ghita, nu i-a bagat ea mana in buzunar! Stia Ghita pentru ce i-a dat si ce-a facut Kovesii cu ei! A adus in tara un HOT fugar, Nicolae Popa Director General FNI care a nenorocit milioane de romani fugind cu banii oamenilor in Indonezia. Si pentru acest lucru este de felicitat LCK ca nu a cheltuit banii tarii ci pe ai unui alt mare HOT. Ghita. Brava ei! Tontonel Toader menestrelul lui DRACnea si coada lui de topor adina florea sa-i aduca in fata justitiei paia care au furat tara si pe noi toti cu sute de milioane de euro, miliarde de euro! Adevaratii HOTI.
6
2

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369