REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.9° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
11.9° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Traian Băsescu, audiat la DNA

Traian Băsescu, audiat la DNA

Replica API 10 noiembrie 2018 | 00:17 351

Fostul președinte Traian Băsescu a ajuns vineri dimineață la Direcția Națională Anticorupție.

Traian Băsescu a spus la intrarea în sediul DNA că va fi audiat în calitate de martor. Deocamdată nu se știe în ce dosar urmează să dea declarații.

„În calitate de martor, dar nu știu în ce dosar”, a spus fostul președinte.

Sursă: Digi24

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
au mai fost borfasi la conducere, dar parca ka astia de-acum care fac legi cum sa nu pateasca si sa nu piarda HOTII nimic, niciodata n-a fost!.Ne-a dat Dumnezeu escrocii si criminalii pe care ai avem ca sa realizam ce crima odioasa s-a facut in 1989 prin asasinarea lui Ceausescu,un om simplu dar care scosese Romania din evul mediu.Ceausescu ne-a lasat o Romanie ''la cheie''cu tot ce aveam nevoie,o forta economica si oameni educati.Istoria se repeta si un nou partid de patrioti trebuie sa apara candva,poate peste multi ani sau mai curand,cine stie.
2
0
Cine il injura pe Base? Cei care au scaune inalte cu ajutorul lui,care acum conduc tara spre dezastru. Romanii ceilalti il injura cam degeaba,ca ei l-au votat de doua ori,cu milioanele ca smintitii masochisti. Asa au votat si cu sifonierul vorbitor Iohannis,in stil masochist. Base e la fel de bun ca Iohannis,doar ca era mai meltean in exprimare,mai zgomotos. Asta e ca basina fasaita,incet si cu multa putoare. Patriotism si munca in folosul tarii,canci! Canci amandoi dar si cei de dinaintea lor. Asa ne alegem noi dopuri de pluta la conducere,ca la concursul ,,ba al nostru e mai prost''.
0
2
A TAIAT PENSIILE SI SALARIILE!
1
3
Tot Basescu le-a taiat macaroana la toti pensiionarii bugetari si militari scosi la 40-50 ani la pensie, cu pensii babane de care nu aveai looc sa muncesti pentru ca lacomii astia se bagau tot ei! Incasau si pensii si salari! Soi Base ia pus sa aleaga: ORI PENSIE ORI SALARIU. Din doua una. Base le-a taiat unghiile hraparete la toate cozile de topor dar a venit PSD si le-a umplut troaca la godaci! Asta se cheama ka-i bine! SHEET.
5
1
Esti ZERO BARAT!
3
4
Nu sti in ce dosar ? Iti spun eu, in dosarul Flota, peste 300 vapoare evaporate, sti tu cumva unde si pe cati dolari ? Eu cred ca 300 dolari pe toate cele 300 de vapoare comerciale.
5
5
Hotul hotilor! Etalon de marlanie, nesimtire si sete de avere! Cine plm se mai uita in gura astuia?!
8
5
Ce dor o sa ne fie de Basescu! El a dat LEGE ca toti hotii astia din parlament, primarii, CJ..etc. sa aleaga: Vor sa faca afaceri sau vor in demnitati publice? Atunci au ales. Unii in privat altii demnitari in fubctii publice. Tot Basescu a anulat toate pensiile speciale si a dispus: Calculul tuturor pensiilor sa se faca dupa CONTRIBUTIVITATE, nu dupa altceva! Si a LEGIFERAT. Bine.
7
1
Umflati-l pe pork!
9
6
Serviciile specializate in protectia ticalosilor deschid procese pentru a fi inchise. Base inca este un om ce detine informatii ce tin de sleahta de care apartine si care a facut si face rau Romaniei. In filmele cu mafioti ,reglarea conturilor se face simplu. In realitate,mafia se autoprotejeaza in asa fel incat totul sa para doar scandal,chiar daca exista victime nevinovate,multe,dar fara incredere ca Justitia ar putea face ceva. Justitia,adica magistratii,nu conceptul in sine,totul este deja dovedit ca nu prezinta increderea societatii,dar totusi exista prin posibilitatile represive aluzive.
6
6
Eu sunt NUTI spaima putii si incep sa dau totul in vileag. Crede Traian ca o sa mai tac? Oricum PMP e dus pe apa sambetei, l-a pus Traian pe Tolomac ala. 2% e mult acum ptr partid. Avem si tradatori la Constanta, Palas e cu PSD se stie, ne-am dus dracu de tot
7
6
O fi inceput sa vorbeasca doamna Elena Udrea?
10
6
Formidabil, au indraznit sa il deranjeze pe Base? S-ar putea sa aiba necazuri.
11
6

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614