REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Traian Băsescu: Claudiu Palaz va fi candidatul la Primăria Constanța

Traian Băsescu: Claudiu Palaz va fi candidatul la Primăria Constanța

Replica API 5 mai 2019 | 00:01 783

Vrea, nu vrea, Claudiu Palaz va fi candidatul PMP la Primăria Constanța. A spus-o liderul partidului, senatorul Traian Băsescu, spulberând astfel suspansul pe care Claudiu Palaz dorea să îl mențină pe acest subiect. Prezent la Constanța, senatorul PMP a declarat, în cadrul unui interviu acordat cotidianului "Replica": "Este președinte de organizație, trebuie să își asume". - Interviul îl puteți urmări aici:

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Claudiu Palas ia spaga masca ta face fire prin interpusi si trimite prin judet pe interpusi sa ia contracte
0
0
Cu acest infractor Palas o sa iei 0 % un derbedeu de bazeaza pe nasu lui procuros cand il arestati dna odata
0
0
Alt mare Hot de performanta finu lui marele Hot Deliorga si Basecu nui mai cunoate.
0
0
Un roman dai tu bai o flegma si un sut in fund sa te ia pe tune politia fugi la dracu cu indrumarea ta nu sunt fana dar oricum ca sa jignesti trebuie sa jignesti cu argumente ca sa te ia cineva in seama nu cu vocabular asta studii terminate la Sorbona el de ras cu colectia de bere tu de ras prin felul cum te exprimi o tara de cacat
0
0
Iorga Palaz - asta nu e ala care o pupa in cur pe Udrea ca e cea mai tare?
0
1
scot la inaintare o adunatura de scursuri umane,din diferite partide si cauta tot felul de slogane sa iesi la vot Important e sa votezi,oricine ar castiga,tot Secu a invins Au ajuns oamenii sa alega cei mai putin rau...politica e plina de curve,ticalosi,jeguri umane...competenta zero
3
0
Voi chiar mai credeti ca totul este la voia intamplarii? Daca vreti sa stiti cine vor fi urmatorii primari, consilieri, parlamentari etc, intrevati va rog SERVICIILE. Ei vegheaza la bunastarea noastra, sau nu.
6
0
Hai hai k ne-am dilit cu tootu.Cine dku mai da 2lei pa ce spune Base.Nici cu PALAZ traseistul politic si facator de nimic nu mi-e rusine.Ce o sa ne mai ridem la alegeri daaa,maxim.
5
0
Ilie Nastase ar fi bun de primar la Constanta..
0
4
Cum sa nul votam pe Palaz,e finu lui Hotu de Deliorga si prietenul lui base.
6
1
Nu te mai vrem in ochi
9
2
Domn Presedinte ai mana buna ,pe asta nu-l voteza nici maica-sa
14
2
Ii uram succes !
7
9
in AFARA,...subiectele dinperioada votarii sunt legate de cate de locuri de munca se creaza,proiecte concrete,solutii ..dar derbedeii astia folosesc manipularea ,minciuna,..nimic concret...adevarati borfasi
8
3
Am o intrebare legitima. Lui Base-i arata cineva ce comenteaza oamenii si in ce postura se pune si pe el si partidul pentru bolnavul asta de Palas? Onaca, Tomac si restul conducerii chiar inghit orice? Basescule chiar esti beat 24 din 24 incat sa nu vezi ca noi, partidul tau, chiar noi oamenii tai din Constanta te injuram pentru nemernicul asta? Tomac, Onaca, aratati presedintelui adevarul
19
1
Jegul asta de Basit mai este in lumea politica din Romania, un hot ordinar si mincinos care a distrus tara....Nu i-ar fi rusine sa mai apara public.... Cat de prost sa fi sa uiti ce a facut asta....Palas fugi de jegul asta ca pierzi alegerile.
9
6
Este un mic.....mazare Care vrea sa devina mare
25
0
Daca vine nemernicul asta primar la Constanta, ma mut la Cluj a doua zi!
32
1
Asta de jos, care te dai Geo: scoate-ti limba din curul meu, ca este aspra si nu-mi place! Sunt eu, deputatu' Stelion. Sunt si avocat, zis si Avion. Ce sictir imi scrii tu mie acolo, papadie-n vant ce esti? Mars la ma-ta-n pizda si lasa-ma in pace. E treaba mea ce scriu si ce gandesc, nu-ti cer tie voie, caricatura umana ce esti.
8
3
O Claudiu, ce preludiu...
19
0
Oare ONACA e pregatit sa se scufunde in hazna sa-l scoata pe palaz primar? Totusi are o sansa daca pune un picior pe chelia lui base.
18
0
Constantenii trebuie sa fie prosti si makidonizati pana la capat. Experimentul cu transformarea Constantei in orasul machidonilor nu a incetat, se forteaza machidonizarea intregului judet. Constantenii sunt atat de prosti incat promoveaza machidonii colorati, tiganii grecilor, in toate functiile, ba ii mai trimit si la Bucuresti ca reprezentanti ai Constantei. Mai nou sunt vehiculati diversi arabeti, useristi, agentul sie Palaz sau beizadeaua comunista Daraban. Un roman adevarat nu poate candida? Exclus securistii lui Stroie si Dumitrache.
25
4
Asta de jos, care te dai Stelian Ion. Stelica niciodata nu ar fi comentat aici! Cat despre coaie, ce sa vorbim. Sictir!
3
8
Nu machedoni!
17
3
Vad ca ma musca de coaie cativa dintre voi, comentatorii pulii! Eu, primar? De unde si pana unde? Nu s-a pus problema candidaturii mele la fotoliul de edil sef. Nu sunt interesat de acest fotoliu. Mie imi ajunge si un scaunel, un taburet. Mai am de crescut!
13
1
am avut nesansa sa-l cunosc personal cand era prefect - o mizerie de om care nu pune 2 bani pe cei de langa el
34
1
Iar am baut pana m-am cacat pe mine. Plus ca am facut propuneri idioate. Eu spunea Palas la muie si s-a inteles primarie.
15
2
Romani, constanteni, iesiti la vot sa dam un sut in fund si o flegma intre ochi acestui vierme care si a batut joc de romanii de rand, a furat din pensiile mici ale bunicilor si parintilor nostri, din salariile mizere ale copiilor nostri pentr u a huzuri el cu udrea , cu fiica prostanaca facuta europarlamentar, cu fratele infractor!!!! Sa I aratam acestui jeg cu fata de om ca noi romanii nu suntem asa prosti cum ne crede el cu gasca lui, ca nu ne poate umili la nesfarsit fara sa raspunda in fata lui Dumnezeu, sa l tavalim prin rahatul in care ne a adus tara! Eu te scuip de acum nimicule ordina
21
5
Va fii si va ramane primar cel care va curatii cta de specimenele care au uratit acest judet , de asa zisii asistati sociali de toate leprele si jegosii! Un primar adevarat este cel care se gandeste la gospodarirea unui judet, cel care tine cu cetatenii de buna credinta, nu ptr interesele proprii!
21
0
Daraban va fi primarul ales!
4
31
La ultimele alegeri locale dl Palaz a candidat la functia de primar, asa de dragul 'incurcarii itelor'! De fiecare data a facut jocul psd-ului pentru a nu pierde avantajele din 'politica de cumetrie' de la Constanta. I-am spus-o personal la ultimele alegeri, ca daca nu fac o selectie intre candidatii opozitiei psd, pentru desemnarea celui cu sanse mari, candidatul psd va castiga fara probleme. Asa a castigat Fagadau mandatul! Palaz, nu are nici o sansa la primaria Constanta! Cei mai potriviti pentru aceasta functie sunt dl. avocat Ion Stelian sau dl Murad!
12
12
Bravo Domnule Basescu ,Domnul Palaz e cel mai bun candidat pt primarie si suntem siguri ca oamenii destepti si corecti il va vota.Succes.
9
36
Nu mai bateti campii cu toti hotii. Nu are nici o sansa la primarie acest hot oportunist. Apropo, cu stirea asta, i-ati stricat ziua procurorului Nita, care il uraste pe Palaz de moarte. Doi hoti corupti si plini de ei care abizeaza la maxim de functiile lor.
28
2
noi nu vrem sa cadem din lac in put. Basescu a facut la Constanta cea mai mare prostie punandu-l pe acest papagal, pe acest pielea pulii, pe acest hot, candidat. Muie palaz cu cacat, muie dragnea infractorul, muie fagadau hotul, muie pesede !!!
38
3
Orice buruiana are un rost pe planeta asta,altfel nu ar fi existat. Chiar si oamenii de joasa speta sunt buni,ca sa poata exista posibilitatea de comparatie intre bine si rau.Palaz e bun ca individ de categorie joasa,e bine sa candideze,pentru ca altul macar bunicel sa fie ales . Chiar si indivizii nasoi au adeptii lor. Democratia nu inseamna vointa unui grup anume,ci alegerea majoritatii. Daca majoritatea greseste,inseamna ca avem o tara de prostovani si ne mai trebuie timp,insa tot fara constrangeri,ci democratic.
25
1
Pai palaz, e PSD-ist sub acoperire! El a fost cu PSD-ul de mic. E.manevra! Nu puneti botul la manevra lui base! E manevra marca psd-pmp-alde-palaz-felix!
27
1
Amandoi de mana la puscarie.
32
3
Niet, tovarisci...
27
3
Mai pune cineva botul la vrajeala prostului asta de Basescu?
28
3
Traiane, daca era altul in afara de Palas la Constanta aveati o sansa. Cu leprosul asta in frunte o sa luati o MUIE de nu va vedeti chiar daca dati bani gramezi la Replica
44
2
cine dreq ar vota libidinosul asta? Dar ce sa votam? Stelian Ion iubeste Constanta? Gretos nume de pagina de fb. Cata ipocrizie...bleah. Deci cu cine votam?ca nimic nu pare ok.
38
1
O mahalagioaica de ultima speta, captiva intr-un trup de baietel, asta e Palaz.
40
1
Cu asa candidati nu te mai mira ca puie msd castiga an dupa an la constanta. Poate se gaseste altu pana la urma
32
2
toate comentariile proaste de pe aici i se datoreaza lui Palazu mic.
27
3
Nu va mai luati de fata fostului presedinte o fi baut ceva sa isi faca curaj altfel chiar si la tupeul pe care il are ii era greu sa il propuna pe asta.
24
1
Zici ca este un boschetar !
30
4
O alta jigodie !!!!!!!!
30
3
UITATIVA LA BESESCU,,ZICI CA E POOOLA CU URECHI,,
32
6
Sunt constient ca nu sunt sanse dar nu trebuie sa luam fondurile de campanie de la Guvern si sa-i sifonam?Deci cum e mai sunt prost?
14
3
fiecarei povesti triste din Romania sta numele lui Basescu,cel care a reusit sa dezbine romanii ,sa le fure prezentul si viitorul,transformand Romania in colonie Un adevarat lider al raului absolut
34
10
la domnul Palaz, Palas sau il mai cheama, intentiile de vot sunt clare. Asteptam cu interes si alti candidati. Exclus fagabou, chitac sau murad.
22
14
Base, asa cum te stim tata, LEPRA pana la capat. Cat despre ciorditorul sef Palas, la cacat ma mai bine votez pe oricine altul.
43
3
Pmp , partid de vagabonti si betivani. Auzi tu candidat la primarie , palaz., capra psd - ului.
39
2
Decat jegul de fagabou mai bine palaz
12
38
Tot asa pmp dispare. Cu astfel de candidati s-au perpetuat pesedistii la constanta.
41
2
Basescu a avut intotdeauna la Constanta candidati de proasta calitate ca sa nu ii supere pe unii si pe altii
53
1
nu doar ca are fatza de betivan dar are si voce de betivan i se impleteceste limba de beat ce e iar palas zici ca a venit de la terasa macar chiorete e la costum si cravata vai de capu vostru daca nu aveti pe cineva la butoane nu luati 1%
35
4
oricum Domnul Claudiu Palaz nu are nici-o sansa la fotoliu primariei a Constantei iar Domnul Traian Basescu este un fraier ca-l sustine baa prostilor voi nu aveti nici-o sansa sa va dau la muie tot PSD-UL va castiga alegerile pentru Primaria Constantei sincer hai mars cu taranul asta de Claudiu Palaz eu il Sustin sincer pe Domnul Ion Iliescu membru PSD la-s prefera ca Primar al Constantei in Locul lui Decebal Fagadau lol!
38
7
Intre fagadau si Palaz,clar Palaz!
17
46
Daca pe acest taran il pui primar eu ma bag lejer ca ministrul afacerilor
37
2
E mort de beat
36
2
Atat Basescu, cat si Palaz, sa se reprofileze, spre exemplu, sa se apuce de construit drumuri, autostrazi sau sa se dedice oamenilor cu handicap! Nemernicii astia cat au fost la putere au facut numai nenorociri, au mintit si au furat cat nu a furat PSD in 20 de ani. PMP ul este un partid pierdut iar cei doi, pete negre in istoria politica a Romaniei!
42
4
Hai sictir si muie!
39
2
Basescule,timpul tau a trecut!Ca o parere personala,PMP,ALDE si UDMR nici nu au atins la alegeri pragul necesar pt.a intra in Parlament!Dar mai trebuiau partide d-astea gen carucior de butelie pt.ca altii sa faca majoritate cand era necesar si sa-si dea legi cu dedicatie!Disparusera UNPR si PC asa ca partiduletele astea erau necesare!
39
3
Ha ha ha !!! Maximaaaa
35
4
excrocul asta de palaz a luat o gramada de bani de la expropriere pod agigea ,nu avem nevoie de lesinatul asta ,mai bine mitroi florin de la valu lui traian veniti sa vedeti cum a facut comuna
43
5
Hi,hi,hi,hi,hi!
32
2
pointless. il va bate pana si fagadau.
33
3
Cei mai zderente el cu coldea
27
2
Palaz la palazu cu tine !
46
2
veti pierde!
51
3

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218