REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Traian Băsescu: Debutul de an şcolar va fi un dezastru pentru copii şi familii

Traian Băsescu: Debutul de an şcolar va fi un dezastru pentru copii şi familii

Replica API 23 august 2020 | 22:28 2744

Fostul președinte al României Traian Băsescu a vorbit, duminică seara, la România TV, despre cum vede debutul anului şcolar pe fondul pandemiei.

Traian Băsescu

Acesta a criticat felul în care guvernanții au gestionat pe timpul verii pregătirile pentru începutul anului şcolar 2020-2021 în toamnă afirmând că nu s-a făcut nimic.

"Spre exemplu, acum începe şcoala şi ei acum se agită - deci nu s-au agitat o vară întreagă - ei acum pregătesc dascălii pentru curriculul online.

Dacă micșorezi curricula găsești modalităţi de substituire. Nu au făcut nimic iar mâine, poimâine vor spune, școlile să se descurce.

Vom avea o transmitere a bolii de nedescris. Aveam primării ce aveau posibilitatea de a pregăti structuri modulare pe post de clase. Nu au făcut nici asta. E greu să mai descrii incompetența și lipsa de viziune a acestui guvern.

Să nu credeți că dacă ar veni trupa lui Ciolacu ar fi mai bine.

Și acolo incompetență e cât cuprinde, la PSD: Marea problemă acum că guvernul să cheme doi trei cinci oameni care să le dea idei după ce toată vara s-au ținut de propagandă despre cât de buni sunt ei, despre cum au salvat țara.

Mai bine pregăteau cadrele didactice să predea la distanță, să pregătească acoperirea rețelelor în zonele rurale pentru același motiv sau se puteau interconecta la rețeaua optică a Trans Electrica sau a CFR.

Nu au făcut nimic și acum se pregătesc cuc aparatul de propagandă cât de bine fac ei și cum ratăm din cauza nu știu cui debutul de an școlar. Acest debut de an școlar nu poate fi altceva decât un dezastru pentru copii şi familii", a spus Traian Băsescu, scrie stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Da,guvernul de acum este parca adus de dusmanii Romaniei,insa nici ce facea Basescu nu era mai bine,chiar daca nu era pandemie. Ce e drept,Basanaul avea in subordine tot PNL-ul,doar ca atunci se numea PDL.
0
0
jurnalisti: de ce naiba ii luati mereu interviuri lu basescu?
2
0
mergeti la scoala copii ca si scoala e buna la ceva
2
0
Hai sa votam sifonul clovn.
2
0
Numai in statul de banditi condusi de tine poti sa candidezi la primarie.
9
1
Sa ne cacam pe chelia ta de ordinar ce esti ! In 10 ani ai distrus Romania , si gonit doctorii din tara , tu cu PDL cu Blaga , Udrea , Olteanu , Anastase , Berceanu , Boc , Videanu ... ati furat de 3 ori mai mult decat PSD-istii ! Ati nenorocit lumea cand ai taiat salariile cu 25 la suta , boule ,ca sa furi tu pt curvele tale Eba proasta si panarama aia de la Nana ! Jeg securist !
17
4
Petrov stie toy
7
4
cand vine iarna o sa fie frig,.....
13
0
Ai facut si lucruri bune dar si mai multe rele.
14
1
Baselu, ajungi matale primare la Bucale, si rezolvi tot ce misca. Si maidanezii. Daca mai apare duamna Brigita, fwte-o bine.
5
8
Tampitul asta a distrus o tara intreaga, acum vorbeste de copii.
18
4

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367