REPLICA ONLINE CONSTANTA

14° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
14° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Traian Băsescu, despre stângăcia polițiștilor rutieri la adresa șoferului cu numere de înmatriculare cu mesaj anti-PSD

Traian Băsescu, despre stângăcia polițiștilor rutieri la adresa șoferului cu numere de înmatriculare cu mesaj anti-PSD

Replica API 1 august 2018 | 00:32 407

Criticile despre acțiunile ce sunt în favoarea Partidului Social Democrat continuă din partea fostului președinte al României, Traian Băsescu, care a postat un mesaj despre cum ar fi trebuit să procedeze Poliția Rutieră în cazul șoferului căruia i s-au luat plăcuțele de înmatriculare și i-a fost reținut permisul de conducere.

”Slugărnicia unor şefi din poliţie face din România un stat ridicol, de parcă nu ne-ar fi fost de ajuns Viorica Vasilica.

De Ziua Imnului, zilele trecute, tricolorul a fost arborat în secuime alături de un drapel negru.

Tot în secuime, adesea, primarii arborează steagul secuiesc pe primării si consilii judeţene în locul drapelului naţional.

Nu se întâmplă nimic, nici poliţiştii şi nici procurorii nu fac dosare penale, nu fac conferinţe de presă.

În schimb, toată poliţia, în frunte cu comisari, chestori şi omniprezenţi lideri sindicali, sare cu picioarele pe un tânăr (ce-i drept nici el foarte inspirat) care a dobândit legal în Suedia un număr de înmatriculare, care îi deranjează pe liderii PSD.

Măi poliţiştilor, luaţi-i numerele buclucaşe, daţi-i o amendă şi lăsaţi-l în Plata Domnului. Ce ziceţi, n-ar fi ceva mai inteligent dacă aţi proceda aşa? Sau poate pe voi abordările inteligente vă enervează?

Mi-aş dori să vă văd acţionând ferm, deschizând dosare penale şi făcând conferinţe de presă când tricolorul este pângărit.”, a scris Traian Băsescu.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Acest betiv nu merita sa fie ascultat si ii doresc multa multa muie si lui cat si partidului sau condus de tolomac.Pentru handicapatul european identic sa ii dau muie de cate ori deschide gura aia care miroase a cacat
2
3
Babalaul a facut treaba intentionat,ca sa dea bine la hastagi. Un natarau,un om de cacat. Muie lui si familiei lui in intregime! Daca are ceva impotriva oricarui partid,sa voteze dracului cu cine vrea. Si astia cu aplicarea legislatiei in Romania sunt de mare porc. Daca in tarile ce permit uciderea femeilor prin lapidare e un bou care vine cu nevasta si o omoara cu bolovanul in Piata Victoriei e OK? E bine ca daca unii se fut in fata cortului in tara lor sa o faca in mijlocul strazii in Romania? Daca dobitocul vietii era macar suedez si nu stia,dar porcul stia si a dorit ca in tara sa sa vada.
3
4
Maaaaaars chiorete suspendat!
5
5
Cine vorbeste.... dejectia, el care a dejectat 10 ani cum a putut si in oricine .
6
5
MOARTE ungariei hortyste!!!
9
0
Are dreptate Chelogea ! Cum sa fii nepasator, tu, ca stat, cand bozgorii arboreaza drapelul national alaturi de un steag negru ? Fac de ras maghiarii care locuiesc in Ungaria, fiind total diferiti de scursurile astea de la noi care tot behaie ca vor autonomie.
12
0
corect spus, ia sa fi aparut unul cu numar MUIEUSR sa vezi ce sareau hastagii sa urle ca politia nu-si face datoria.
5
7
base are dreptate iar militienii au primit ordin direct de la hotul de dragnea ! Au reusit sa-l scoata de pe drum dar reclama e facuta deja : muie pesede !!!
18
3
Asa este,situatia tensionata provocata de sceleratii conducatori politici maghiari nu se rezolva ferm cum ar fi fost in orice stat independent si unitar din lume. Aia cu placutele,sa fim seriosi,dar soferul stia ca in Romania nu ar fi dobandit acel ,,numar'' de inmatriculare si tocmai de aia a facut treaba in Suedia. Ia sa fi mers in Suedia cu o injuratura la adresa oricarui partid de acolo,ce patea tupeistul? Iar daca e asa simplu si aici merita doar o amenda,zic ca e bine,sa apara si altii cu inscrisuri pe parbrize cu ,,muie USR,PNL,Iohannis ,Basescu'' si altele.
10
5

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218