REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.5° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
17.5° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Traian Băsescu, despre sutele de milioane de euro care vor fi plătite magistraților: „Fiecare ia de la stat ce poate“

Traian Băsescu, despre sutele de milioane de euro care vor fi plătite magistraților: „Fiecare ia de la stat ce poate“

Replica API 18 februarie 2020 | 00:00 251

Traian Basescu

Fostul președinte Traian Băsescu a comentat, marți seara, la România TV, declarațiile ministrului Justiţiei, Cătălin Predoiu, care a anunţat că, în perioada 2020-2024, Ministerul va avea de plătit salarii de 390,2 milioane de euro pentru magistraţi. Predoiu a subliniat că drepturile salariale sunt stabilite prin hotărâri judecătoreşti.

"De ce să încercăm să colorăm viața în roz? Statul plătește, dacă e vorba de o hotărâre judecătorească.

Se poate face o nouă lege care, de momentul în care este promulgată, își face efectul. Aș putea părea cinic, dar nu avem o justiție paralelă, avem o singură justiție și ce stabilește justiția, aia este lege.

Statul român nu va putea plăti toate obligațiile pe care și le-a asumat unele cu voie, altele fără nevoie. Suntem în situația în care fiecare ia de la stat ce poate", a declarat Traian Băsescu, potrivit stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu ma nea Traiane,Statul le v-a plati magistratilor despagubiri pana in 2024 nu salarii,salariile le primesc oricum pentru ca voi parlamentari le-ati dat judecatorilor numai drepturi prin lege obligatii nu au nici macar cand pe langa leafa mai primesc si spaga pt.ca sa interpreteze legea asa cum vrea pwula lor,caci vorba penalilor:"ce vrei ma,pentru asta am facut scoala,sa scap penali care au furat statul Roman CONTRA COST",dupa care penali se vor apara cu lozinca"Romanilor care muncesc in tara le merge rau pentru ca Uniunea Europeana si S.U.A.au transformat Romania intr-o colonie.
1
0
Petrov care a inventat magistratii care nu raspund pt nimic pe lume
4
1
incompleta. Pai suma de mai sus reprezinta salariile tuturor magistratilor pe 1 an nu pe 5 ani. Sunt cca 6500 de magistrati in Romania si au cca 3000 euro salariu lunar.
3
1
Avem justitia care l a salvat pe fratior cu o pedeapsa in batjocora fata de romani. Avem justitia care l a lasat pe ginerica al tau sa suga bani de la stat si care te a albit pt tot raul facut acestei tari. Avem justitie????
4
2
Cum se poate da o lege ca sa nu mai fie jecmanit statul Roman !?In Parlament, sobolanii rosii au ultimul cuvint!Pina nu pica javrele astea, Romania va fi jefuita ca n codru!
7
3
In cateva zile vor fi condamnati niste penali, DNA ii termina curand si dispar din compania de stat din care au parazitat si au luat spagi
6
0

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102