REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
16.2° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Traian Băsescu DEZVĂLUIE de ce s-a întors Elena Udrea în țară

Traian Băsescu DEZVĂLUIE de ce s-a întors Elena Udrea în țară

Replica API 13 iulie 2019 | 01:28 361

Fostul președinte Traian Băsescu a confirmat faptul că a vorbit cu Elena Udrea, din momentul în care aceasta a revenit în România. Băsescu arată că Udrea s-a întors pentru că-și pune mari speranțe în reluarea proceselor și mai ales pentru că dorea să-și crească fetița în România.

”Da, m-a sunat, am vorbit și înainte de a pleca și după ce a ajuns. Nu cred că va mai face politică, prioritatea ei, din ce am înțeles, este să-și dovedească nevinovăția și își pune mari speranțe în reluarea procesului. Ea își dorea foarte mult să-și crească copilul în România, de aceea a ținut mult să se întoarcă.

Povestea asta că vine Udrea în țară, începe să vorbească și se cutremură lumea, eu cred că trebuie abandonată. Elena știe detalii la fel de multe ca alți politicieni. Marele ei moment de dezvăluiri a fost acel denunț la DNA (împotriva lui Florian Coldea n.r), dar nu s-a întâmplat nimic.”, a spus Traian Băsescu, la TVR, conform stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nutzzy e buna dar face mwe cu dinti
0
0
Basanache dezvaluie? Adica se baga in fata inainte ca muierea sa dea declaratii,intr-un fel vrea sa o reprezinte,sa puna prosopul pe tambal. O vrea pe Udrea muta si el sa fie gura ei.
0
0
Nea Traiane ti-ai facut mandatul praf cu fufa asta si cu penalul de frate! De ce nu lasi tu justitia sa-si faca treaba fara sa te mai bagi tu??? Udre-ai o hopata si-a impartit toate HOTIIle cu cocos, iar frate-tu a fost dovedit vinovat si si-a ispasit pedeapsa. Stai in banca ta kai mai bine, zau!
6
0
Batrana curvita stie ca doar aici in tara se poate apara eficient in justitie si poate pastra ce a furat. Copilul nevinovat este doar pentru imagine. Restul e can-can.
7
0
Udrei ii place sa fie cineva,sa fie pupate in cur si doar in Romania pote gasi asa ceva. Base este clar cam speriat ca muierea ar putea sa scape ceva despre el,dar inca niste multe milioane de euroi sau dolari sunt in joc,asa ca lucrurile inca se negociaza. Mi-e indiferenta Udrea,dar ma pis pe toti pupincuristii ei din toate timpurile,caci aceia sunt adevaratele scursuri. Udrea si mafia stiuta de ea sunt altceva,populatia adulatoare de nemernici este o mocirla imputita care a ajutat enorm la ascensiunea mafiotilor chiar si prin vot.
8
0
Ba base! Asa te-a invatat tac-tu apevist si mata sa furati?Dupa cit ati furat,ai mai pus si toate koorvele sa fure,nu le ajungeau banii din salarii nemuncite. Udrea,bica,tu,in pirnaie! Acolo va e locul,hotomanilor!
11
0
Tanti Nuti spaima putii ,puneti banii furati inapoi la PIB!
11
0
Ca romanii inca mai cred in sarlatanul asta si l au votat la europarlamentare!!! Acest personaj, a facut mai mult rau decat Iliescu in perioada in care a fost presedinte. Aceste doua jigodii vor ajunge la lada de gunoi a istoriei cat de curand!
12
0
Istoria va arata daca este sau nu vinovata.
0
8
Eu am aduso pe Elena. Mosia Nana,Alro Slatina, flota sunt distruse tot de mine cu ajutorul statului de drept.
10
2
Cand realizezi ca azilul politic inseamna sa mai cotizezi si din bani furati...
12
0
Udrea a venit in tara sa-si cheltuie banii furati. In costa rica se terminau repede si in plus daca o aflau aia cat banet are o intindeau accidental pana nu mai misca.
12
0
Dupa ce a plecat base a venit Johannis alta panarama...golf,tenis,drumetii frecat pula pe munte,mancat cacat pe la u.e,etc.
21
9
Traian Basescu A DEZVALUIT pfff pfff ce titlu de cacat despre un individ de cacat si o curva de Buzau care le-a dat-o si la cei care n-au vrut. Plm
27
0
ce faci traiane dai tignale sa fie lasata udrea in pace dupa ce a furat de a rupt?
28
0
Ne pisham pe voi doi ! Doua javre ordinare ! Ati tinut Romania din dezvoltare , 10 ani , infractorilor !!!
30
0
Fosta- i lele cat ai fost!finito marinare!va lua mai mult!vezi Constantinescu! Cumparare hartie igienica Paris,hmm!
18
0

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102