REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.7° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
14.7° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Traian Băsescu, după ce poliția a ajuns să participe la priveghiul unui interlop: 'În regia lui Marcel Vela, moartea unui interlop a devenit eveniment național'

Traian Băsescu, după ce poliția a ajuns să participe la priveghiul unui interlop: 'În regia lui Marcel Vela, moartea unui interlop a devenit eveniment național'

Replica API 9 august 2020 | 14:23 1725

Traian Băsescu scrie, într-o postare pe Facebook, că Ministerul de Interne nu este o ”instituţie de spectacol”, susţinând că ”elicoptere, poliţie şi jandarmerie călare, sute de mascaţi echipaţi de război au fost puşi să participe inutil la priveghiul interlopului înjunghiat pentru cămătărie”, pentru că ministrul Marcel Vela este ”avid de imagine cu orice preţ”. ”În regia lui Marcel Vela, moartea unui interlop a devenit eveniment national. Oare de unde atâta tupeu la un vremelnic ministru?”, spune Băsescu.

”Internele nu sunt instituţie de spectacol! Avid de imagine cu orice preţ, Ministrul de Interne, numitul Marcel Vela, proaspăt adus de la primăria Caransebeş confundă poliţia comunitară cu Poliţia Naţională. Ajuns la Bucureşti Marcel Vela a pus în mişcare resursele Poliţiei Naţionale şi ale Jandarmeriei crezând că asta îl ajută la repararea imaginii şifonate de eşecul pierderii controlului pandemiei de COVID – 19. Elicoptere, poliţie şi jandarmerie călare, sute de mascaţi echipaţi de război au fost puşi să participle inutil la priveghiul interlopului înjunghiat pentru cămătărie. Din păcate, chestorii şi generalii de la Interne n-au avut puterea să-i spună lui Vela că Ministerul de Interne nu este instituţie de spectacol nici pentru interlopi şi nici pentru populaţie”, a scris Traian Băsescu, duminică, într-o postare pe Facebook.

El a adăugat că erau suficienţi câţiva ofiţeri de poliţie ”introduşi în mulţime şi pe lângă cei apropiaţi mortului pentru a sesiza imediat orice risc”.

”S-ar fi evitat umilirea poliţiei şi a jandarmeriei puse să participe îndure cu stoicism priveghiul unui interlop. În regia lui Marcel Vela, moartea unui interlop a devenit eveniment national. Oare de unde atâta tupeu la un vremelnic ministru?”, a menţionat Băsescu.

Un membru al lumii interlope, Emi Pian, a murit după o bătaie între clanuri care a avut loc în noaptea de luni spre marţi, în Sectorul 6, scrie știripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
...si cind o sa mori tu.Deocamdata sunt umiliti cei care te pazesc.Pazesc o javra imputita,un interlop international.
1
2
este ideea chestorului Despescu. Nu putea nici maniVela nici Berbeceanu sa decida asta. Nu le permitea functia. Este ordinul lui Despescu care nu are habar cum sa gestioneze situatia clanurilor interlope. Trebuia sa l intrebe pe Basescu. Vad ca Basescu are o viziune mult mai buna cu o gestionare mult mai eficienta a resurselor. Iar deciziile astea controversate se iau asa pentru ca nu se cere parerea politistilor de la judiciar si doisunsfert. Sunt prea orgoliosi pnl usr plus ca sa accepte ca politistii din strada sunt mult mai isteti decat guvernul asta de sfertodocti pus de bolnavul kwj.
3
1
NU ARE NOROC Tara Asta de un conducator ca lumea se duce in jos ...incepand cu iliescu criminal ,constatinescu fotomodel ,basescu mare actor si beutor.....
4
1
Tot asa de unde a avut si el tupeu cand era incuscrit cu tiganii.
8
1
mars in negura istoriei!!!
6
2
Dinca e cu PNL
4
1
Pai au iesit politisti,pentru ca protejati de politicieni interlopi au ajuns sa le comande politistilor,ati uitat de Dinca care era protejat de PSD jud.Olt,sau de interlopi din comunele alea de pe langa Bucuresti protejati de lideri P.S.D,cica domnul Ciolacu a dat afara din conducerea P.S.D. vreo cativa dar de sotul G Firea primarul din Voluntari nu am auzit sa se atinga.
3
5
Toata conducerea politiei romane si MAI demisa urgent si sa infunde puscaria pentru ca in loc sa opreasca adunarea interlopilor ei ii pazesc, inchid strazi si le rezerva locuri de parcare.Parca oamenii simpli aveau o limita la numarul de persoane prezente la evenimente de familie in pandemie.Dar traim in tara in care politicienii si autoritatile sunt la mana clanurilor care au dat spagi iar acum ii santajeaza si nu pot sa miste ca apoi patesc ca Mircea Basescu.Doar sa se mai omoare interlopii intre ei ca sa mai avem o sansa sa scapam de aceasta molima. Vai de capul nostru cu asa conducatori...
12
1
Mai dai la bucci la Udrea bre ?
5
5
pana si chioru vede ce se intampla in politie si jandarmerie
6
2
Comisarul Berbeceanu e deja consilier al lui Vela si platit sa ia decizii. Decizia pt ca Politia sa faca paza la Pian e si de la Berbeceanu.
8
2
Comisarul Berbeceanu trebuie sa devina ministru. In om dintr.o bucata . competent. Restul sunt zdrente si secaturi
6
6
vechea deviza a politiei romane.Comandantul politiei Cernavoda Adrian Sebastian Dumitrascu propune pentru politia romana o noua deviza...TRAIASCA EUROII PROXENETIILOR !!!
10
1
A uitat cand dansa el si muierea lui cu Bercea Iar fratelo facea afaceri cu acelasi interlop. Ipocrizie si tupeu de nerusinat!
14
3
Daca Untold anunta ca se tin concerte cu public in pandemie doar cu priveghi ca la Pian!
4
1
Chiompalaul asta de basescu mereu face pe lupul moralist, aici in articol are ceva dreptate; ar trebui sa mearga sa spele si sa curete mormantul parintilor sai impreuna cu ametitul de frate-sau!
10
2
Basescu e un betivan, care a trait pe vremea marelui patriot Adrian Zglobiu.
8
4
E cel mai mare mincinos
13
2
Domnul de la finante caCatzu anunta ca nu mai se maresc pensiile si alocatiile. Banii s-au cheltuit cu paza lui Pian.
18
3
Ai uitat cind dantuiai cu interlopii si primeai salbe de aur? Noi nu, si din cauza asta ne este scirba sa mai comentam.
19
4
chiorule!!!sekrist nenorocit!!!ai tras in jos tara asta cu 10ani
13
5
Institutiile Politiei so Jandarmeriei au ajuns otrepele clanurilor de interlopi sub conducerea lui Ludovic Prban, Traian Berbeceanu si Marcel Vela. Siguranta si increderea sunt la duduieni.
14
3
base,tupeu de borfas,sub tine au inflorit mafiotii mina in mina cu pesede,pml,pnl si pulitia! cum cara udrea 3.8 milioane parai cu geanta? care banca face platimde sutemii si milioame parai cash?? asa ca base,trage apa!
17
4
Ca si fratu dansa cu pirandele si bulibasa asa ca taci dracu de betiv nenorocit. Sper sa mori mai repede securist imputit ce esti
18
4

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218