REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
6.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Traian Băsescu explică cum a ajuns să colaboreze cu Securitatea: Așa sunt eu ghinionist! SRI ne-a avertizat

Traian Băsescu explică cum a ajuns să colaboreze cu Securitatea: Așa sunt eu ghinionist! SRI ne-a avertizat

Replica API 23 mai 2019 | 00:00 215

Fostul președinte Traian Băsescu este acuzat de CNSAS că a colaborat cu Securitatea, sub numele de cod Petrov. Băsescu susține că el nu-și aduce aminte să fi semnat vreo notă informativă sub acest pseudonim. El a mai arătat că SRI a avertizat încă de la începutul campaniei că vor ieși documente secrete, conform stiripesurse.ro.

”Nu, nu îmi aduc aminte de așa ceva. Lăsați-mă să văd dosarul, eu mă voi duce să văd dosarul imediat ce se depune la instanță și vă asigur că voi lua fiecare document și îl voi prezenta pentru că acolo sunt niște foi.”, a spus Traian Băsescu, într-un interviu pentru Europaliberă.

Traian Băsescu susține că nu este prima oară când se încearcă doborârea sa în plină campanie electorală și amintește faptul că SRI a avertizat că vor fi scoase de la naftalină documente secrete.

”Nu, așa sunt eu ghinionist. Ori apare ceva cu Flota, ori apare ceva cu dosarele, în condițiile în care am primit cinci adeverințe de necolaborare.

Nu știu. Știu însă că SRI-ul a avertizat înainte de începerea campaniei, dacă vă aduceți aminte, că vor ieși documente secrete. E prima avertizare pe care o dau. Mai este o listă întreagă de lucruri care anticipa SRI-ul că se vor petrece în campanie. Să vedem, după 27 discutăm.”, a mai spus Traian Băsescu.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ca o reparatie morala pt.acest popor musai sa faci si tu cativa ani de bulau ,nu e nevoie de dovezi,asa preventiv pentru viitorii presedinti care in loc sa lupte pt.bunastarea poporului taie salarii,pensii,desfiinteaza spitale,se baga in afinitati cu magraonii pe salbe de cocosei,iar fratii stie ma cum sa nu stie de manuirea sacilor cu bani.Sa facem vorbire si de Elena nu din Troia ci din Costa Rica?
0
0
Nea Traiene tu gandesti si acum ca pe tinpul ala atunci cand zici:sa nu uiti cine te-a facut general,ministru etc adica nu conteaza daca merita sau nu cineva o functie sau grad,asa era si atunci daca comentai ceva iti amimtea Partidu cine te-a facut comandant.Spune ma ca asa era pe timpul ala PARTIDUL ERA IN TOTI si TOATE.
1
0
Toata vrajeala asta nu tine de ghinion. Era imposibil sa ai contact cu strainii si sa nu dai note info la Secu. Cine zice ca nu, minte.Fie ca erai Commandant sau telegrafist aka pitigoi, nu it dadea statul comunist o Nava in valoare de milioane de para ca sa o folosesti pe persoana fizica. Comunistilor nu le era frica doar de dezertari ci si de folosirea navei si obtinerea de navlu de catre Commandant personal si aveau grija sa aiba mai multe surse pe Nava.Cat despre reprezentati comerciali in strainatate, e la mintea retardatului ca erau membri sau colaboratori DIE.
7
1
Mafiot ordinar mars la Bercea Mondialu sa-i tii de urat in celula ! In 10 ani ai distrus Romania cu curvele tale de Udrea , Anastase , Macovei , Eba si escrocii de Videanu , Olteanu , Blaga , Igas ssi pupincuristul tau ... Boc ! Pupo in pizda pe tiga ca de Udrea , desfranatule bocciu !
9
1
Ce draqu tot incerci sa iesi in fataq paduche? Esti la fel de ordinar ca si psd , alde , pnl , pdl si restul gunoaielor . Apari zilnic pe toate posturile care te mai primesc pur si simplu degeaba . Cine crezi ba ordinare c.o sa te voteze pe tine care ai taiat pensiile , salariile , sporurile , orele de compensatii cumulate de.a lungul anilor ? Ba kktule , in locul tau as sta ascuns , nu de alta dar se poate ca lumea sa.si aduca aminte ca a avut 301 nave tara asta , jegule !
9
1
Nemernic ordinar care ti ai batut joc de batranii si de copii nostri jefuind tara cu udrea, bica, fiicele, fratiorul si gasca...despre tine e normal sa apara cate ceva dar nu ca ai ghinion ci pt ca ai facut multe ...multe...si sper sa raspunzi pt ce ai facut! Doamne ajuta!
13
2
"Mai Base ciocul mic ca toata lumea portului si ai Navromului stiau ca esti omul securitatii se cunosc si traiesc ofiterii carora le dadeai raportul. Esti un nenorocit si distrus aceasta tara" poti veni cu argumente, te ai gandit ceilalti presedinti ce au facut , basescu a facut mult mai multe pt tara , iar cu portul n ai nici o treaba vorbesti din auzite , ai idee cum arata flota noastra , erau cosciuge pe apa , greseala a fost ca nu s au mai facut vapoare , asta nu tinea doar de port , tinea si de guvernul, guvernul la ora aia , nu era basescu
6
10
Chiorule recunoaste ca ai fost informator, altfel cum ajungeai capitan sau mare bascula in Atverp. O lichea de om
12
2
Mai Base ciocul mic ca toata lumea portului si ai Navromului stiau ca esti omul securitatii se cunosc si traiesc ofiterii carora le dadeai raportul. Esti un nenorocit si distrus aceasta tara.
14
4
Ai fost o sluga.Fugi draku iar la ambasada sua sa te puna iar.
16
4

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614