REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.8° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
8.8° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Traian Băsescu, fost preşedinte al României:

Traian Băsescu, fost preşedinte al României:

Replica API 25 martie 2020 | 00:00 1357

„De mâine, o să îl sun pe Iohannis să trimită Armata, să îmi plătească facturile și să îmi facă cumpărăturile.“

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
MAI INCHIZI MA SPITALE ??? IL MAI MASCARESTI PE ARAFAT ????? MAI IEI DE LA SANATATE PENTRU NUTZI SPAIMA PUTZII ??? TURNATORULE, NOI INCA MAI AVEM MEMORIE. A TA E DEMULT DISTRUSA DE ALCOOL.
4
1
cometeaza sub mine limbistii lui klasugel muistul sef
3
3
Ba golanule, ba derbedeule turnator, tu care ai fost initiatorul impartirii romanilor in 2 parti prin ura, bagat la puscarie, de inventat dosare inventate , prin promovarea serviciilor si DNA-ului, prin inchiderea spitalelor, etc, vii sa ne dai lectii. Ai un urmas exact ca tine, sa ia ochii romanilor prin fabricat dosare, dar pt. viata lor nimic, decat aroganta, indiferenta, si acum se vede nenorocirea nationala.
4
2
Omul este ironic la cum se arunca guvernul sa plateasca cheltuielile smekerilor si tiganilor...
3
1
acest golan si turnator al securitatii este cel care a inchis in 2011 un numar de 67 de spitale , iar banii mergeau la elena udrea ptr stadioane si parcuri la sate sau la blejnar , bani din care desigur isi tragea dreptul betivul Petrov... Dar de ce nu le trimite la cumparaturi pe cele doua fete proaste , futute si divortate ...?!? animalul asta care a facut numai rau este platit regeste acum si din banii tarii , iar el ne da lectii cum trebuiau sa fie spitalele in Ro... hai sictir !
11
4
Asa cum individul asta are tupeu sa mai apara in public,bazandu-se pe milioane de romani inca simpatizanti ai lui,la fel va fi si cu actuala faptura,Iohannis. Am observat ca romanilor chiar le plac personajele cat mai negative,la aplauda,chiar daca respectivele aratari odioase le-au facut mult rau lor si implicit copiilor lor,viitorului tarii. Ca betivii care de dragul unei tarii,dau pe gatlej alcool metilic,stiind ca pot orbi sau crapa naibi. Tot romanii se vaieta ca nu au o tara ca afara,dar sa se comporte tot diliu,,,bagabonteste'' si sa-si urasca parintii,oamenii in varsta,pe cei cu carte
7
3
Ati face bine sa nu-l mai puneti prin ziar pe nenorocitul asta turnator la securitate. Un gunoi de om!
10
3
Mosii si babele sunt mai libere ca noi tinerii. Cafenele, baruri, cluburi, toate acestea care au fost inchise, erau frecventate de tineri! Mosii au liber la piata, la munca pentru ca toti au joburi si automat si adeverinte de angajator. Pe cine ati restrictionat? Va spun eu! Pe tineri si pe aia sub 65 de ani care inca mai muncesc. Da, da, pe astia domnilor! La 7 dimineata, astazi, strazile erau pline de babe si mosi! Stati in plm acasa, ca pe voi va cauta coronavirusul! Sictir!
6
7
Cunosc o gramada de oameni care au votat cu doua maini acest infectat. Acum cand aud de el se inchina si scuipa in san. Cum naiba a castigat lepra asta al doilea mandat, nu inteleg nici in ziua de azi. Virusul petrov a fost presedintele RO zece ani, ales prin vot direct. Ce oameni!
13
2
Turnatorul asta ne mai da mult lectii?
13
4
Pacoste pentru tara asta! Mult rau a facut si inca mai face acest individ!
12
4

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614