REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.8° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
8.8° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Traian Băsescu îl ironizează pe Liviu Dragnea și îl numește 'obosit': 'Astea sunt prostii! E imposibil de realizat'

Traian Băsescu îl ironizează pe Liviu Dragnea și îl numește 'obosit': 'Astea sunt prostii! E imposibil de realizat'

Replica API 3 februarie 2019 | 00:00 248

Liviu Dragnea a declarat, duminică la Parlament, că susține în continuare formularea unei plângeri pentru înaltă trădare împotriva șefului statului Klaus Iohannis, anunțată de liderul PSD la finalul anului trecut. Traian Băsescu spune că plângerea este sortită eșecului. În plus, fostul președinte l-a ironizat pe liderul PSD, pe care l-a numit ”obosit”, conform stiripesurse.ro.

”Astea sunt prostii. Care e fapta penală pe care a făcut-o președintele? Unde este înalta trădare. Nu știe definiția acuzației pe care o face. S-a politizat prea mult tot. Acesta e adevărul. Această declarație a lui Dragnea este una profund politică și imposibil de realizat.

Ar râde orice procuror care primește o asemenea plângere. Ei de fapt îl copiază pe Ludovic Orban care a făcut și el o trăsnaie din asta. Chiar a făcut-o împotriva premierului, acuzații de înaltă trădare, ca și cum se duce cineva să vândă codurile de lansare a rachetelor de la Deveselu.

Până la urmă orice discuție la cel mai înalt nivel, când e vorba despre președinte și premier, este o discuție permisă. Nimeni nu îți poate cenzura abordările.Cred că Dragnea, după ce și-a făcut concediul, a venit mai obosit decât a plecat, dacă spune asemenea prostii. După ce spune, pare obosit tare.”, a declarat Traian Băsescu.

În decembrie 2018, preşedintele PSD, Liviu Dragnea, anunța că le-a cerut deputaţilor Mircea Drăghici şi Florin Iordache, cu sprijinul ministrului Justiţiei, Tudorel Toader, să depună plângere pentru înaltă trădare împotriva lui Klaus Iohannis, act premergător suspendării din funcţie a preşedintelui.

În replică, președintele Klaus Iohannis a declarat că plângerea de înaltă trădare anunţată de Liviu Dragnea este ”o fantezie a pesediştilor”, un demers politicianist care este sortit eşecului.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Un cacat si un peste toata clasa politica actuala. Cat despre jegosul asta care vorbeste este cel ce a nenorocit Romania de tot
3
0
ce sa faca si hotul dragnea maledivu ? A vrut pizdica olteanca concediu ? Ia de-acolo ! Acum e obositutz animalul ! Muie cu cacat dragnea, muie pesede !!!
4
2
eu nu l-as considera obosit ci , mai debraba, bolnav psihic- motiv ptr care, un consult psihiatric, nu i-ar strica
6
2

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614