REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.5° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
13.5° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Traian Băsescu îl laudă pe Florin Cîțu, dar nu crede că va trece la vot: „Nu va avea șansa de a forma o majoritate. Nu îl înțeleg pe președintele Iohannis“

Traian Băsescu îl laudă pe Florin Cîțu, dar nu crede că va trece la vot: „Nu va avea șansa de a forma o majoritate. Nu îl înțeleg pe președintele Iohannis“

Replica API 27 februarie 2020 | 00:00 201

Traian Băsescu

Traian Băsescu are o părere foarte bună despre Florin Cîțu, pe care îl consideră unul dintre cei mai buni specialiști în economie ai României, dar nu îi prevede o eventuală carieră la timona guvernului, după ce președintele Klaus Iohannis l-a desemnat premier.

Băsescu a precizat că este destul de greu ca Florin Cîțu să creeze o majoritate în Parlament, iar cheia votului de învestitură este la PSD și că nu înțelege de ce Iohannis tot forțează organizarea de alegeri anticipate.

”Dacă președintele a urmărit să aibă ca premier un economist de marcă, i-a ieșit. Dacă a vrut să pună un premier care să facă o majoritate, cred că a greșit. Îi va fi aproape imposibil să facă o înțelegere cu partidele pentru a crea o majoritate. PSD nu vrea să creeze condiții de anticipate și s-ar putea să îl voteze. Senatorul Cîțu i-a tocat mărunt. Cîțu nu va avea șansa de a forma o majoritate. Nu îl înțeleg pe președintele Iohannis de ce continuă jocul cu anticipatele, pentru că nu mai e timp. Nu văd logica de a forța anticipatele și este și prea puțin constituțional să pui cu rea voință un premier.”, a spus Traian Băsescu, potrivit stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ba,nu m-o pune robokop pe mine priministru?Mama ce va foot!
2
0
Il mai crede cineva pe securistul asta zbarcit? Orice spune e doar can-can.
5
0
A inviat Petrov turnatorul. Tatal mafiotilor, sa nu uitam relatia cu Bercea Mondialu. Ba nenorocitule , da casele inapoi, cele 300 de ha si tot ce-ai mai praduit de la sta. Apoi sa ai pretentii, golanule, betivule, turnatorule.
7
0
De mult realitatea
4
0
Niste baieti nu mai dorm bine deloc de cand DNA le-a luat urma la spagi si abuz. Asteptam sentinta la termenul din martieee
2
2

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218