REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.9° ConstanÈ›a Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
7.9° ConstanÈ›a Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Traian Băsescu, în Mamaia: România repetă greşelile altor ţări!

Traian Băsescu, în Mamaia: România repetă greşelile altor ţări!

Replica API 5 septembrie 2015 | 14:21 202

Fostul preşedinte al României, Traian Băsescu, a fost sâmbătă, 5 septembrie, prezent în staţiunea Mamaia. Acesta a luat parte la întâlnirea cu tinerii din PMP, ce a avut loc în cadrul hotelului Caraiman, fiind vorba de Şcoala de Vară.

Fostul şef al statului a abordat mai multe subiecte, fiind deschis oricărei discuţii. Acesta a punctat că următorul obiectiv căruia PMP ar trebui să-i acorde atenţie este legat de unirea României cu Republica Moldova, la mijloc fiind vorba de o posibilitate de integrare în UE, având în vedere că, în situaţia actuală, Rusia nu permite ca ţările din fosta URSS să facă acest lucru. S-a discutat despre obţinerea cetăţeniei, care în România a devenit foarte greoaie, dar şi despre Guvernul Ponta, care, potrivit lui Traian Băsescu, nu a relizat nimic, nu a iniţiat nici un proiect, afişându-le doar pe cele din fosta guvernare. În plus, fostul preşedinte a menţionat că s-au irosit foarte mulţi bani europeni.

Nici justiţia, sănătatea sau învăţământul nu au fost omise, Traian Băsescu spunând că arestul este o practică şi nu o excepţie. Despre învăţământ, acesta a spus că este un sistem viciat, în care au fost foarte multe modificări, ce necesită a fi corectate. Sistemul medical, de asemenea, este unul cu probleme, susţine el, fiind vorba despre spitale fabrici şi medici funcţionari. De asemenea, Băsescu a ţinut să tragă un semnal de alarmă cu privire la natalitatea României care, spune el, reprezintă o mare problemă!

Cât despre migranţi, fostul şef al statului a explicat că acordul de la Dublin şi spaţiul Schengen sunt prăbuşite. Potrivit acestuia, România repetă greşelile altor ţări ce au încurajat migraţia şi acum au ajuns în situaţia de a adopta alte valori ce nu sunt europene.

Totodată, Băsescu a adăugat că se va înscrie în PMP în această toamnă.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614