REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
21.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Traian Băsescu intră la rupere după ce Dragnea și Viorica Dăncilă s-au lepădat de declarațiile lui Laufer: 'Lașitatea lor e impresionantă'

Traian Băsescu intră la rupere după ce Dragnea și Viorica Dăncilă s-au lepădat de declarațiile lui Laufer: 'Lașitatea lor e impresionantă'

Replica API 23 noiembrie 2018 | 01:28 320

Traian Băsescu a declarat, pentru B1 TV, că PSD-iștii au profitat de lipsa de experiență a lui Ilan Laufer și l-au pus să citească acele acuzații la adresa lui Iohannis, care, de altfel, nu-i aparțin. Fostul președinte a mai susținut că lașitatea de care au dat dovadă PSD-iștii, delimitându-se apoi de Laufer, este absolut impresionantă.

„Toți se aflau în sediu la ora aceea, iar Codrin Ștefănescu a ieșit și a admirat discursul extraordinar al tânărului Ilan Laufer. Sigur, astăzi, după ce au văzut ce boroboață a ieșit, toți se dezic de Laufer, dar au profitat de lipsa lui de experiență și l-au împins să spună toate prostiile pe care de-a lungul timpului ei înșiși le-au spus. Și cu Forumul German, și cu Ambasada Israelului, toate sunt o listă de strigări ale PSD-ului pe care i le-au pus copilului ăsta în față și el, mai nechibzuit, le-a recitat.

Nu-l scuz eu pe Laufer, dar e impresionantă lașitatea acestor oameni împreună cu care Laufer a făcut intervenția. Urmăriți-l pe Laufer la diverse simpozioane: vorbește liber. Aseară a citit cuvinte scrise de politrucii de la PSD.

Azi s-au dezis toți de el. Categoric a fost o mare greșeală pe care tânărul Laufer a făcut-o și n-aș vrea să persevereze și să se credă nedreptățit pentru că e minoritar evreu. Eu nu-l suspectez că nu e atașat țării, că, din informațiile pe care le am, e un tip pe picioarele lui, are afaceri, legături bune”, a declarat senatorul PMP, pentru B1 TV.

Referitor la declarațiile lui Laufer, președintele PSD, Liviu Dragnea, și premierul Viorica Dăncilă s-au delimitat de afirmațiile acestuia.

Totodată și președintele Klaus Iohannis a reacționat, miercuri, la declarațiile lui Ilan Laufer, susținând că acesta a picat testul maturității, preferând să joace rolul de portavoce a propagandei toxice pesediste și că referințele la antisemitism și nazism în disputa politică sunt iresponsabile.

Sursa: stiripesure.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Borfasii astia de-acum, dracnea si tariceanu, ca ei sunt actorii principali, ciordache este doar unealta lor,sa-si aduca aminte ca nici macar Dinu Patriciu sau S.O.Vantu cu toate televiziunile si trusturile lor de presa n-au reusit sa scape! Nici ei si nici alti HOTI ca ei nu vor scapa! Asta e LEGE.
1
0
Alcoolicule, mascat, care e deosebirea dintre blonda ta si cea a lui Dragnea?
0
1
Basescu a avut sange in instalatie si le-a rupt coltii la toti HOTII mari patroni de multinationale si trusturi media Tv. Ce se mai vaiecareau alde patriciu, voiculescu, ovidiu vantu...ia spart Base pa toti! Tot Base le-a taiat macaroana la pensiile speciale si i-a adus pa toti cu pensii dupa CONTRIBUTIVITATE, adica dupa munca nu ca acum cu specialii lu DRACnea care ne mananca tot bugetul specialii astia.
5
1
Caut pictor sa-mi faca din poza asta cu dementul sasiu un tablou mare mare,sa-l pun in garaj si de cate ori imi dau cu ciocanul peste cleste sa-l scuip pe cobe!
0
4
cum poate un cuplu sa stea despartit , unul in puscarie si altul .....dilaila....e o intrebare pt mediatori , o intrebare generala .
0
2
Traiane, du-te dracu
7
6
sa vii sa-ti recuperezi nevasta , s-a imbatat si plange , usr , usr si ne musca de pula , nu mai suge profesionist .....zice ca tu ai invatat - o !
4
8
Sa-mi fac schiuri din crucea ma-ti!
4
6
Incredibil de cat JIGODISM da dovada acest psd de kk ,ne putem astepta la orice de la gunoaele astea
7
5
aici se vede cat de prost e jidanul ca fura sub obladuirea pesedeilor. Asa o sa ajunga coleg cu ei la rahova. Muie dragnea, muie pesede !!!
11
6
Basescu e unul dintre cei mai mari tradatori ai Romaniei.CE SE INTIMPLA AZI IN ROMANIA SI SE VA MAI INTIMPLA INCA,E NUMAI DIN CAUZA ACESTEI CORCITURI DE TATAROAICA CU MOLDOVEAN.
9
11
Basesculew impuscate Javra !
12
7
Corect! Are dreptate d-ul Basescu. Dedi cu Codrin Stefanescu sunt niste JAVRE pesediste: l-au impins pe "baietel" pe scari, se dezic de el, au profitat de lipsa lui de experienta, da. Laufer a picat testul maturitatii, a jucat rolul de portavoce a ciumatilor, in disputa politica.
13
6
Ai dreptate Bsse un copil care a pus botul asa e in politica
14
2
UN MARE JUCATOR . si cinstiti pe langa daddy
13
4
Tradatorul asta se face ca nu stie,ca de fapt declaratia lui Laufer este doar a lui,exprimata sincer,spontan,nu este ca urmare a unei consultari de partid. Daca eu declar ca parizerul e naspa,e treaga mea,poate ca altuia ii place,de ce sa-mi dea toti dreptate? Laufer a avut impresia ca Iohannis este antisemit pentru ca asta a dedus el din comportamentul bizar al acestui om. O fi gresit sau poate ca nu,cine stie? Werner poate nu este antisemit ci doar alte din multiplele defecte il fac sa para asa.Sigur e miserupist fata de romani,asta se vede.
6
17
Tu de ce o lasi pe Udrea la facultate?
7
12
cine vorbeste de lasitate si onoare TRADATORUL cel mai degradant al Poporului Roman.
11
16
Politica e o c....a!Stii nea Base de unde vine textul,tu si Dragnea ati avut si aveti consilieri din aceeasi tara!
12
5

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102