REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.8° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.8° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Traian Băsescu își vrea înapoi vila de la RA-APPS de care a beneficiat ilegal șapte ani

Traian Băsescu își vrea înapoi vila de la RA-APPS de care a beneficiat ilegal șapte ani

Virgil STOIAN 8 octombrie 2022 | 00:00 872

Traian Băsescu îşi vrea înapoi privilegiile de care a beneficiat ilegal ani la rând până să fie declarat oficial colaborator al securităţii.

Vineri, Traian Băsescu este aşteptat astăzi la Curtea de Apel Bucureşti unde a chemat în judecată RA-APPS după ce l-au notificat să părăsească vila pe care a primit-o în 2015.

Traian Băsescu vrea înapoi casă de la stat în care a stat ilegal 7 ani mințind că nu a fost colaborator al securității.

Băsescu are proces la Curtea de Apel București. Este vorba despre acțiunea deschisă de el în dată de 28 iunie 2022, prin care a chemat în judecată Regia Autonomă - Administrația Patrimoniului Protocolului de Stat.

Băsescu solicită magistraților anularea notificării prin care a fost somat să elibereze vila din Gogol, locuința de protocol pe care a primit-o, în 2015, în calitatea să de fost președinte și pe care a pierdut-o după ce a fost declarat, definitiv, turnător al Securității.

De asemenea, Traian Băsescu a mai pierdut și cabinetul de fost președinte, care i-a fost repartizat într-un bloc RA-APPS din strada Mihai Eminescu.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
apevistii si securistii au fost crescuti in ideea ca totul in viata li se cuvine si e moca.pina si mormintul,si.au facut in mangalia in oras cimitir moca pentru p****i puturosi!traian,din sutele de milioane ciordite de tine,udrea,eba si ioana,basca salariul ala nesi ptr nimic,ca esti zero,nu.ti permiti sa.ti iei o casa ca noi toti,mocangiu turnator?asa te.a invatat mata si tactu apevist?
4
1
Basescu se simte nedreptatit nu pentru ca a fost colaborator al securitati comuniste ci el merge pe ideea:"ce numai eu am fost"si intrun fel are dreptate pentru ca Ion Iliescu nu a fost informator ca Basescu ci el era ala la care informatori dadeau raportul si nici cu Emil Constantinescu nu e treaba clara avand in vedere ca specialistul in studierea pietrelor era secretar de partid la Universitatea Bucuresti pe timpul comunistilor,ori comunisti astia care au avut functii mari pe vremea lui nea Nicu se cunosc bine intre ei.
5
0
Un mare securist, turnator care si-a lasat turnatorii in Portul Constanta! PMP si Goidea si Turcescu si altii care au praduit tara asta! Huuuoooo !!! Numai pe îmbogățire si praduire!
4
1

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367