REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.7° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
14.7° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Traian Băsescu lansează varianta unui guvern PNL - PMP

Traian Băsescu lansează varianta unui guvern PNL - PMP

Replica API 11 iunie 2019 | 01:11 414

Fostul președinte Traian Băsescu a declarat că va fi complicată organizarea unui cabinet cu toate partidele din Opoziție, scrie stiripesurse.ro

"Noi nu avem majoritate să dărâmăm guvernul. Se încearcă mizându-se pe trădătorii din PSD. Cum se va guverna după, a doua zi? Într-un guvern în care ai toate partidele din opoziție plus trădătorii din PSD, plus UDMR, plus minorități. Vă spun că voi semna moțiunea și voi vota pentru ea. Dar ca să facă o guvernare cu partidulițe, pentru că PNL și USR sunt mari sau medii, dar pentru PE, aici au 20% la alegeri, PNL e relativ mic Pentru a duce o guvernare trebuie să ai un partid care să aibă 35% și mai încropești doi, trei aliați. Dar ce se face legat de moțiunea de cenzură e despre partide care au obținut rezultatele la alegerile din 2016", a declarat Traian Băsescu, la România TV.

Întrebat dacă există totuși vreo șansă la moțiune, Băsescu a spus că aceasta există pentru că "trădarea în PSD e la ordinea zilei".

Întrebat cine ar putea guverna după, Băsescu a răspuns: "PNL cu PMP".

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Borfasul betiv se vrea premier. Ii este dor sa taie iar salarii si pensii si sa mai fure cateva case. Pe Nuti o aduce vicepremier si se caca pe noi prostii care l-am votat.
2
4
tu nu vezi ma ca nu ai loc de basescu care vrea sa refaca PDL ul, in ziarul asta iar de usr, ciolos sau PNL nu vezi nici un articol sau o parere pro ca de pareri contra nici vorba si tu ii tragi cu psdul intr-una si cu comentarii aiurea, ce nu te-au platit la timp sau ti-au confiscat pastilele?
2
5
Oameni buni, in timp ce noi batem campii cu articolele de doi bani din Replica asta, ajunsa sanitarul psd-ului, coalitia HOTILOR penali PSD si ALDE, pregatesc OUG pentru a le face pensii speciale primarilor, viceprimarilor, presedinti de Cj..Cum asa! In loc sa opreasca OUG asa cum au promis, astia continua sa fure din banul public! Baga si mai mult mana in banii tarii sa-si ingrase godacii psd! Asa ceva Nu se poate, Nu trebuie lasati!!!
5
2
Vedeti daca votati partide minuscule ca PMP, PRO-ro ? Li se urca la cap.
2
2
multa muie
3
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218