REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
7.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

TRAIAN BĂSESCU: LUCRURILE scapă de sub CONTROL! Soluția este STAREA de URGENȚĂ

TRAIAN BĂSESCU: LUCRURILE scapă de sub CONTROL! Soluția este STAREA de URGENȚĂ

Replica API 5 iulie 2020 | 23:13 3516

Traian Băsescu a vorbit despre golirea de conținut a Stării de alertă după deciziile CCR care spun că izolarea și carantina sunt neconsituționale. Guvernul a anunțat deja că suspendă măsura izolării la domiciliu și a carantinării instituționalizate. În plus, decizia CCR de a declarat amenzile emise pentru nerespectarea restricțiilor a făcut ca mulți români să nu mai respecte multe dintre normele impuse de Guvern. În acest context, fostul președinte spune că soluția ar fi „reintroducerea stării de urgență” prin decret prezindențial. Un lucru legal, în conformitate cu Constituția, spune Băsescu, scrie digi24.ro.

Traian Băsescu

Starea de alertă e o improvizație legislativă și nu are niciun efect, crede fost președinte al României, Traian Băsescu. Fostul președinte a spus că numărul mare de îmbolnăviri arată că lucrurile scapă de sub control și, în opinia sa, reîntoarcerea la stare de urgență ar fi singura soluție pentru ca autoritățile să țină îmbolnăvirile sub control.

Traian Băsescu: Se confirmă ce spun de două luni, că a fost o mare greșeală renunțarea la Starea de urgență. Se merge pe o soluție care nu e prevăzută în Constituție și nu poți să reduci sau să pui sub semnul întrebării drepturi fundamentale cu o improvizație legislativă.

Trebuia să se rămână pe Starea de urgență, o soluție extrem de puternică pentru că este scrisă în Constituție.

Starea de alertă înseamnă nimic, ca să clarificăm unul dintre termeni. Starea de alertă este o inovație pesedistă de pe vremea când Ponta voia să fie egalul președintelui României și a făcut o ordonanță de urgență cu această invenție – stare de alertă egal stare de urgență. Adică dorea fostul premier ca prin stare de alertă să poți suspenda drepturi constituționale. Ceea ce este un abuz pe care CCR l-a sesizat pe bună dreptate și le-a dat cu legea în cap.

România intră într-o etapă extrem de riscantă. Această cifră care apare aproape constant – între 350, 450 de îmbolnăviri zilnice ne arată că suntem la nivelul la care eram în timpul pandemiei. Lucrurile scapă de sub control.

Traian Băsescu: Dacă ne imaginăm că vom rezolva problema pe conformare voluntară, greșim. Trebuie să intervină forța de coerciție a statului.

Părerea mea este că reintroducerea stării de urgență este o necesitate absolută.

Dacă ne imaginăm că vom rezolva problema pe conformare voluntară, în mod categoric greșim. Și este o socoteală greșită. Nimeni, nici măcar cele mai civilizate state nu au reușit să rezolve problema prin conformare voluntară la autoizolare. Aici trebuie să intervină forța de coerciție a statului.

Așa că soluția corectă este Stare de urgență, și în decretul pe care îl emite președintele se stabilesc limitările și timpul pentru care limitările acestea funcționează.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mars in pyzdamty in Grecia, asa mai scapam de tine javra ordinara cateva zile, zbanghiule .
5
1
Basescu umileste si terorizeaza romanii. Vrea cumva sa-i eutanasieze ca sa ramana singur in Romania? Cand o sa raspunda pt. faptele lui?
8
3
Ca nu am un vocabular asa cum merita asta. Mars!
7
2
Nu te poti numi barbat, ai fost un hot care ai furat Romania, locul tau e la puscarie langa fratele tau Mircea Basescu
11
0
Poate nu stiati ca se poate naviga si pe o frunza da praz.O pui pa apa si....pluteste.Deci propun sa construim flota RSR numai din foi da praz.Echipaj necesar numa un marinar.Si se acopera tot personalul maritim roman.Nu mai e nevoie sa plecam in alta parte la straini.
6
0
Solutia e sa ne bagam pola in mataaaa aia proasta de betivan notoriu.cel mai infect roman basescu este..turnatorul basesccu
8
2
Loviti cu injurii intr-un cadavru politic pe care nu ar trebui sa-l analizeze decat procuratura. Nu plecati dupa fenta ca va pierdeti timpul. Analizati ce se intampla astazi in Constanta si veniti cu idei constructive, spuneti ce va doriti de la administratie. Din pacate oferta pentru edil este precara. Nu vine nimeni cu proiecte importante si credibile. Ne vom prapadi si nu vom apuca sa vedem o schimbare. Oportunisti si incompetenti, rezultatul educatiei ultimilor 31 de ani, cu un electorat manipulat si majoritar primitiv politic, iar restul abil si opotrunist.
4
4
sa iti bag muie base
7
1
SUNT TRAIAN BETIVUL SI TE ADMIRA PTR COMENTARIILE TALE.LIMBA TA ASPRA MONI MA TINE CURAT LA ORGANELE GENITALE.DE CATELUSI TAMPITI CA TINE ARE NEVOIE PMP SI PNL.SUCCESURI MONI CU LIMBA TA ASPRA MA SIMT INTOTDEAUNA CURAT
4
4
de ce il injurati pe expresedintele ? numai ce vocabular aveti iti dai seama ce analfabeti , adebarate gunoaie scriue aici , din cauza voastra si a pupatorilor de racle nu putem progresa .Un SIKTIR voua si asta e prea putin , covidul poate ne scapa de voi derbedeilor, manglitorilor, analfabetilor, cretinilor.
5
10
Boule crezi ca toata lumea are banii tai sa stea 10 ani fara sa munceasca?
11
2
Javra asta ordinara l-a expus pe Boc furiei romanilor cand ia ordonat sa ne taie salariile.Atunci spunea ca am fost prosti ca ne-am facut rate pt un tv, un aer cond sau o masina.Ca si cum tre uia sa ramanem la stadiul de maimuta.Acum vrea, din nou, st de urgenta.Ii convine alcolistului, pensiile nu se taie iar de la UE ia vreo 7-8000 eu lunar. Nu am auzit sa faca vreo donatie, dar vine cu idei cretine.S-o bage pe coarda de fiisa in caractina si pe ailalta,notara plm,care cat a fost tasu'n functie avea comisioane de milioane,acum..muie la greu. Mare ticalos,ranjitul asta!
15
3
Udrea , Cocos , Videanu , Popoviciu , Dragnea ,etc, da, si asta din urma tot creatia ta este ! Asta ai promovat , MAFIA , pesedeii sunt mici copii pe langa manglele voastre !
14
3
Inca nu ti-ai luat garsoniera cu usa-n tavan petrov?
16
4
Solutia corecta e sa stai tu in puscarie cate zile ti-au mai ramas nenorocitule si sa ti se ia si toata averea furata pe care ai imprastiat-o pe la neamuri. Abia atunci se va face dreptate!
18
4
UN NENORCIT .
20
4
La mititica cu tine si cu tot neamul tau de hoti bai turnatorle, securist imputit, tu esti cea mai mare molima de pe pamantul romanesc! Dispari lepra!
27
3
smeaghol!!!
14
3
nu ar fi fost ciuruita cu toti borfasii plasati de el in posturi cheie,acum era langa Dragnea,iar situatia era sub control.
23
2
Solutia e sa ne bagam noi pola.in tine si in mata aia proasta care te.a facut
21
4
NU tataie, du-te la plimbare cu solutiile astea.Cine scapa, scapa, cine moare moare! Selectie naturala bai mosule! De selectie naturala nu mai stie nimeni?
24
6
Mama mama Daca mi ar iesii scarba asta in fata ochilor mama mama........ sa intre mata in urgenta cacatule
20
4
Are dreptate domnul Presedinte!Trebuue anchis totul!Sa anceapa cu Uberul la Constanta!
4
28
Basescu are numai interviuri pline de otrava, mama lui si a lui drogatul de frate-sau a fost ingrijita de vecini pana a murit. In alt interviu se lauda ca nepotii lui de la Elena au facut gradinita online in vreme ce mii de copii au pierdut lectiile din lipsa banilor pentru tehnologie online! Vai de scoala online la noi!
29
2
suntem in coada europei pentru ca l-am avut 10 ani presedinte pe petrov si 31 de ani guvernator pe manole restul au fost executanti mai mici sau mai mari...
26
3
Credit zero kakatule , fost presedinte , ai inselat increderea a milioane de oameni. Taci in plm acum ,ascunde.te fmm cu familia ta de combinatori
24
3
Nu mai bagati poza asta, se sperie copiii!!!
23
4
Dictachiorul ,,din cauza furatului pa fostul lui partid are cea mai mare sleatca de parnaiasi politic din istorie !
20
4
O sa va ia dracu pe toti de imbecili asimtomatici. In masinile CTBUS circula toti handicapatii dupa cum ii taie capul. In toate tarile civilizate de unde ciorditi voi cretinilor, a fost instaurata ordinea si disciplina prin metode coercitive. Cautati in dictionar cuvantul ! Doar in Romania fiecare face ce il duce capul, din cauza ca nu mai conduce nimeni si nimeni nu mai intelege nimic din motive de imbecilitate. Uitati ce se intampla in USA cu miscarea negrilor. Nu judecati persoane, judecati cu mintea voastra unde vreti sa ajungeti. Probabil ca multi dintre voi nu stiti ce veti face maine.
21
10
Chiorul asta de Basescu nu-l mai ia dracu odata, este si el dusmanul Romaniei ca si Arafat.
27
13
Ma si dispari
22
5
Cretinul asta cu creierul imbibat in alcool ori era beat ori doar ce s-a trezit din betie si a vomitat mizeriile astea
31
12
Daca se reintroduce stare de urgenta si se blocheaza din nou economia pot aparea surprize. Anarhia nu mai sperie pe nimeni. Dupa starea de urgenta virusii vor fi tot aici la fel ca acum. Virusii nu pleaca daca ne inchidem in case. Sfatul lui Basescu este otravit. PNL dispare si PMP castiga voturi in plus.
38
8
Solutia este revenirea la starea de urgenta: toata lumea in casa!
23
20
Aveti tupeul sa vorbiti, voi astia care ati taiat salariile romanilor, in timp ce individa protejata a furat sute de milioane euro. Si acum se plimba pe plaja... O doare in cur
46
6
da sfaturi de conditii optime pentru tras la masea, ideale pentru situatia in care a fost adusa Romania
30
8
domnule Basescu dute singur defapt si cu cei care au judecat dosarul lui Voiculescu la puscarie cum adica telepatie asa putere telepatica avea Voiculescu ca i-ai dat 10 ani de puscarie cu gasca acuma dute tu 10 ani ca tu ai fost dovedit candideaza acolo unde iti este locul la puscarie
29
9
Cine te mai baga in seama, papitoi politic de doi dani.bag o pe fica ta si tot neamul de penali in izolare pe viata..la nana.....javra ordinara
34
12
ga voi, asta da pedeapsa. Are dreptate Chioru. Stare de urgenta, caci animalele analfabete, needucate, cretinizate de televiziuni, nu o sa respecte nici o recomandare de buna voie. Media instiga de 30 ani la nerespectarea legilor ?!? Rezultatul il vedem: ne infectam in draci. Mor tineri, mor copii, mor batrani, mor medici, asistenti, infirmieri, iar oligofrenii redusi mintal inca sustin ca virusul si infectiile nu exista, nu poarta masti, manusi.
33
25
Sa ti dau o mooie pe la spate
19
18

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614