REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
12.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

TRAIAN BĂSESCU 'o roagă' pe VIORICA DĂNCILĂ să plece de la Palatul Victoria

TRAIAN BĂSESCU 'o roagă' pe VIORICA DĂNCILĂ să plece de la Palatul Victoria

Replica API 30 iulie 2018 | 01:32 367

Fostul președinte al României, Traian Băsescu, explică printr-o postare, de ce prim-ministrul Viorica Dăncilă ar trebui să aibe un minim de respect față de toți cetățenii și să demisioneze cât mai repede posibil din funcția pe care o exercită, controlată din umbră de Liviu Dragna.

” Vă rog, plecaţi de la Palatul Victoria Doamnă Dăncilă !

Ce nu pricepe Liviu Dragnea, Doamna Premier Vasilica Viorica Dăncilă şi la momentul desemnării, n-a priceput nici Preşedintele Iohannis este faptul că un premier, pe timpul mandatului său, este şi un simbol intern şi extern al poporului, al statului, al ţării, al guvernului în fruntea căruia se află.

Biata Viorica Vasilica, fără a înţelege nici ridicolul propriei situaţii, dar nici valul de penibil cu care acoperă ţara în relaţiile externe, perseverează în a rămâne înfiptă în scaunul de la Palatul Victoria .

Săraca femeie este pusă de Dragnea să facă lucruri pentru care nici nu este pregătită şi care, chiar dacă îi sunt scrise sau şoptite de consilieri, nu le poate citi corect şi nici ţine minte.

Dacă femeia asta ar avea un minim patriotism ar înţelege că nici unui cetăţean nu-i este permis ca de la înălţimea funcţiei de prim-ministru să împingă ţara către penibil, continuând să-şi exercite funcţia cu o înduioşătoare inconştienţă.

Vă rog, plecaţi de la Palatul Victoria Doamnă Dăncilă !”, sunt cuvintele lui Traian Băsescu.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ioropene stai flexat nu te-ncrispa,nu te-nchista,nu ne face sa ne canonim ca ajungi greu la orgasm!
0
0
esti pensionar ! sa stie toata lumea , tu esti pensionarul cu palarie paie care zbieri in fata prefecturii . Sa vii cu ma-ta sa-i dam la muie , ca la sex normal riscam inca un bou handicapat ca tine . Oricum , pensionare ai belit-o !
2
0
lasati mai baeti ca e mai bine acum. Va las pe voi sa insiruiti idiotii din guvernul hotului dragnea.In frunte cu veorica.
2
2
O aduc pe parasuta Udrea primministru, pe muc cel mic Boc mascota guvernului, pe buldogul Blaga sugator de oase, pe draga Stolo labagiul trist, pe Roberta 4 clase numaratorul partidului, pe broasca Oltean dresor de broaste iar eu voi fi dirijorul boilor din guvernul meu.
5
3
Ce drogatule nu mai ai Vodca moca
3
2
pe tine te-au demis 8 mil de romani si nu ai plecat !!!!! v-ati batut joc de udrea , ati sacrificat-o pt a scapa voi ! rusine , ratatilor !
6
4
Las' ca tu si Boculete ati fost campioni la facut tara de cacao. Atat exprimarea cat si faptele abominabile au facut din regimul BaseBoc un etalon al mizeriei umane si politice. O merita Dancila critici,dar macar sa fie facute de oameni integri moral si bine dotati intellectual,nu tot de niste dubiosi.
9
2
Nu mai reprezinti nimic!Esti doar un fist care ai dacut mult rau!Tie ti a cerut 7.400.00 de romani sa pleci si nu ai facut o!ESTI PENIBIL!
12
3
Care tineret tine tara in picioare?. Drogatii,betivii,asistatii sociali,analfabetii ?.
10
1
Unele au avut succesuri,de ce n-ar avea si vio-vasi a lui dragnea?
9
2
Daca Eba a putut europarlamentar poate si Veorica PM.
14
6
Fetele lu base, adica eba buzata si ailalta analfabeta, pot indeplini, impreuna, atributiile functiei de prim ministru. Cu o conditie insa, sa fie indrumate de acest borfas, care merseu, se scufundaseu s.a.
14
5
Asa popor asa conducator.Cum naiba sa poti tine cu un om care face de ras toata tara...vai de voi care tineti cu Dragnea si Dancila.Sunteti ori 4 clase ori nu reusititi sa ganditi singuri pentru voi.Pacat de tineretu asta care tine tara in picioare.
13
10
da pe boc cine il conducea din umbra, viorica vorbeste da boc tacea ca rahatul in iarba
13
8
da-i lui base ceva de lucru ca se plictiseste chiar asa nu aveti o ocupatie pentru chioru?
11
8
Fa piticanie nerusinato mars la videle sub pamant imbecilooo nu ti.ar fi rusine ordinaro
7
5
base, eu doresc sa pleci din lume, deoarece nu meriti sa te mai vedem.
12
11
base, ai uitat ca veorica-i olteanca ?
9
4

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614